Spaghetti aglio e olio

09 januari 2021

Heb jij eens van spaghetti aglio e olio gehoord?
Het is de meest simpele pasta die je kunt maken, met een ‘saus’ van olie en knoflook is dit zo gepiept. Dit recept staat binnen 15 minuten op tafel. Top na een dag werken en uitgehongerde kids dus haha. Overigens is het de man zijn lievelings!

Lees meer »

De Stokke Tripp Trapp stoel en zijn meegroeiende karakter.

23 december 2020

De titel zegt het al, de Stokke Tripp Trapp stoel en zijn meegroeiende kakrakter. Een meegroeistoel dus, maar hoe dan? Is dit dan een stoel waar je vanaf je geboorte al in kan tot dat je een oud en bejaard persoon bent? Nou eigenlijk wel! Ik ga jullie in deze blog precies uitleggen wat voor opties de stoel heeft en hoe je hem dus iedere keer weer kunt ombouwen naar een stoel voor jou leeftijd. 

Lees meer »

Na de bevalling kwam ik in de ziektewet, ik schaamde mij hiervoor.

23 december 2020

Na mijn zwangerschapsverlof van Joes belandde ik in de ziektewet, ik ging dus niet na die 10 weken verlof weer aan het werk. De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik dit eigenlijik een enorm moeilijke keuze vond, ik ben namelijk totaal niet het type dat rustig op de bank zit of het type dat toegeeft dat het niet helemaal lekker gaat. Maar het is niet niks wat er de afgelopen maanden gebeurd is. 

Lees meer »

Het ritme van Joes, 4 maanden

20 december 2020

De meest gestelde vraag de afgelopen weken was wel het ritme van Joes en dan vooral wanneer drinken en slapen. Tja heel eerlijk heel veel meer zit er ook niet in het ritme. Maar om jullie toch een idee te geven heb ik het ritme op papier gezet en hopelijk kunnen jullie hier iets mee. 

Lees meer »

Stokke Tripp Trapp, onmisbaar met een newborn.

15 december 2020

De Stoke Tripp Trapp stoel, onmisbaar in je huis? Ik hoor je denken, ja dat zal wel. Een andere kinderstoel is toch ook heel fijn en helemaal prima. Ja dat klopt een kinderstoel is een kinderstoel maar naar mijn mening zit er wel een degelijk verschil tussen al die kinderstoelen die er op de markt bestaan. Waarom ik deze stoel dus zo fijn vind zal ik met jullie delen en natuurlijk ook mijn mening onderbouwen. Dus lezen jullie gezellig mee? 

Lees meer »

Snurk jij mee? Het fijnste merk voor de lekkerste nachten.

15 december 2020

Snurk wie kent dit merk niet? Ik denk dat er best veel mensen zijn die dit merk kennen van de enorm fijne pyjama's/huispakken. Het zijn namelijk huispakken voor zowel kinderen als volwassenen. Ik ben zelf ook echt enorm fan en loop dan ook zonder enige schaamte in mijn pyjama de kids naar school. Maar deze blog gaat niet over hun uberfijne pyjama's nee deze blog zal ik wijden aan het beddengoed want dat heeft Snurk Amsterdam ook!

Lees meer »

Laatste Instagram posts