Zwangerschapsmassage, YAY or NAY?

13 juni 2018

Een zwangerschapsmassage het woord zegt het al. Een massage speciaal voor zwangere, de één vindt het geweldig en de ander vind het helemaal niks. Ik wist niet helemaal goed wat ik ervan vond. Ik ben zo’n persoon die namelijk overal kriebel van krijgt en dan stuiterend op zo’n massagetafel ligt ; ) Maar toch wilde ik het proberen deze zwangerschap omdat ik dus hele positieve ervaringen had gehoord. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan gauw verder. 

Lees meer »

Beebie Westland, de hipste items op een rij!

10 juni 2018

De meeste kennen Beebie Westland misschien wel van hier uit te regio, of van mijn vorige blog. Die blog nog niet gelezen klik dan gauw hier. Deze keer schrijf ik weer over de winkel waar ik graag kom, maar zoom ik in op een aantal producten/merken die echt de moeite waard zijn om te bekijken of aan te schaffen. 

Lees meer »

Cosleeping: Het bednest wat is mijn verwachting?

31 mei 2018

De titel zegt het al, cosleeping wat verwacht ik ervan? Ik heb Senn vrijwel direct in zijn eigen bedje gelegd in zijn eigen kamer. Waarom weet ik eigenlijk niet. Gewoon omdat ik niet echt nagedacht had over cosleeping. En omdat er naar mijn idee veel minder over cosleeping gesproken werd. Nu ruim 3 jaar later zie en hoor je bijna niet anders. De meest mooie co sleepers komen op de markt. Ook mijn mening omtrent co sleeping is veranderd maar is dit alleen een beeld wat ik in mijn hoofd heb of ga ik dit echt zo fijn vinden?

Lees meer »

Laatste Instagram posts