De kom uit je dip tips van Marloes van Lucky Leaf.

09 augustus 2018

Velen van jullie weten van mijn struggle met een zware depressie. Gelukkig kan ik nu zeggen dat na een strijd van 2,5 jaar (en misschien wel langer) dat de depressie een mooi plekje in de kast heeft gekregen. Klinkt raar misschien, want liever zou ik zeggen dat dat voorgoed in de verleden tijd ligt, maar de realiteit is dat het altijd terug kan komen. Nou laat ik dat natuurlijk niet zomaar gebeuren en daarom is het belangrijk goed voor mezelf te zorgen. En hoewel ik nog veel te leren heb heb ik inmiddels wel al een aantal tips om slechte dagen te voorkomen. Lees je mee?

Lees meer »

Inge’s interieur en fashion. Even voorstellen.

04 augustus 2018

Of ik Gastblogs wil schrijven over mijn Kids en Kidsfashion. Daar hoefde ik niet lang overna te denken, YES PLEASE, Love It!!

Ik ben Inge (33) en moeder van 3 stoere boys, Brooklyn (8) Dane (3) en Riff (1) en ben altijd wel bezig met Kidsfashion en of Interieur. 

Lees meer »

De geboorte van mijn tweede regenboogbaby.

02 augustus 2018

De meeste weten misschien nog dat ik al eerder een blog heb geschreven voor Eline, namelijk de brief aan mijn toen nog ongeboren zoon. Nog niet gelezen? Klik dan hier. In deze blog vertel ik jullie graag over mijn bevalling van Eden.

Lees meer »

Goodiebox, beauty around the world.

26 juli 2018

Dit is niet mijn eerste blog over de goodiebox, zoals jullie weten ben ik er helemaal gek op! Heerlijke producten in een fantastische box. Het is werkelijk elke maand weer een cadeautje om zo’n leuke box te krijgen. Deze maand neem ik jullie mee de wereld rond. Het thema van deze maand is namelijk beauty around the world. Benieuwd welke toffe producten er deze maand weer in de box zaten, lees dan gauw verder! 

Lees meer »

Elke maand hoop, maar toch die teleurstelling.

24 juli 2018

Er zijn genoeg woorden en zinnen die beschrijven hoe ik mij voel over dit deel van mijn leven. Zinnen en woorden die ik liever niet op papier zet, daarom staar ik al een poosje na dit lege scherm om te bedenken hoe ik dit allemaal ga verwoorden.

Lees meer »

Het geboortekaartje en waarom deze naam?

22 juli 2018

We hebben veel vragen gehad hoe we op de naam Foss Fender zijn gekomen en of we waarde hechten aan de betekenis van de namen. Ook kreeg ik veel complimenten over ons geboortekaartje. Zijn jullie ook benieuwd? Lees dan gauw verder. 

Lees meer »

Laatste Instagram posts