Cosleeping: Het bednest wat is mijn verwachting?

31 mei 2018

De titel zegt het al, cosleeping wat verwacht ik ervan? Ik heb Senn vrijwel direct in zijn eigen bedje gelegd in zijn eigen kamer. Waarom weet ik eigenlijk niet. Gewoon omdat ik niet echt nagedacht had over cosleeping. En omdat er naar mijn idee veel minder over cosleeping gesproken werd. Nu ruim 3 jaar later zie en hoor je bijna niet anders. De meest mooie co sleepers komen op de markt. Ook mijn mening omtrent co sleeping is veranderd maar is dit alleen een beeld wat ik in mijn hoofd heb of ga ik dit echt zo fijn vinden?

Lees meer »

Dé roomtour van le bébé

24 mei 2018

Ontzettend vaak heb ik de vraag gekregen of ik een roomtour online wilde zetten. Uiteraard heb ik al wat foto’s gedeeld van de babykamer, maar nog niet een compleet plaatje van de gehele kamer. In deze blog, nou voornamelijk plog, laat ik jullie zien hoe onze babykamer eruit ziet en waar ik de meeste items gekocht heb. Zijn jullie benieuwd, kijk dan vooral verder.

Lees meer »

Goodiebox, een nieuwe verwennerij!

17 mei 2018

In mijn vorige blog heb ik jullie kennis laten maken met de goodiebox, het echte verwenmomentje voor jezelf. Nog niet gelezen? Klik dan hier om deze blog nog even te lezen en te zien met wat ik ben verwend. Afgelopen week kwam er een nieuwe box binnen! Oehhh nieuwe verwennerij, I love it! Uiteraard deel ik dit graag met jullie en zal ik jullie dus meenemen in mijn unboxing momentje.

Lees meer »

Beebie westland, DÉ PLEK voor al jouw beebie aanwinsten!

02 mei 2018

Beebie Westland, hier in mijn regio een begrip. Iedereen die zwanger is, net bevallen of een kindje heeft kent deze winkel wel. Ze hebben er werkelijk alles wat te maken heeft met (kleine) kinderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het daar kopen. Dan nog maar te zwijgen over alle toffe merken die ze hebben. Want als hippe mama kan je hier alles vinden wat je maar wilt. Lees gauw verder wat je kunt kopen en wat ik afgelopen tijd gescoord heb bij Beebie Westland! 

Lees meer »

De hippe doos, happy unboxing!

28 april 2018

Voor de meeste instagrammende moeders is de hippe doos een begrip. Iedere zwangere of net bevallen vrouw wil zo’n doos in huis. Daar hoor ik natuurlijk ook bij, want zeg nou zelf hoe leuk is een doos vol met cadeautjes? Ik keek dan ook erg uit naar de doos plus de inhoud! Lees gauw verder wat er allemaal in de doos zit. 

Lees meer »

Laatste Instagram posts