Beebie Westland, de hipste items op een rij!

10 juni 2018

De meeste kennen Beebie Westland misschien wel van hier uit te regio, of van mijn vorige blog. Die blog nog niet gelezen klik dan gauw hier. Deze keer schrijf ik weer over de winkel waar ik graag kom, maar zoom ik in op een aantal producten/merken die echt de moeite waard zijn om te bekijken of aan te schaffen. 

Lees meer »

Cosleeping: Het bednest wat is mijn verwachting?

31 mei 2018

De titel zegt het al, cosleeping wat verwacht ik ervan? Ik heb Senn vrijwel direct in zijn eigen bedje gelegd in zijn eigen kamer. Waarom weet ik eigenlijk niet. Gewoon omdat ik niet echt nagedacht had over cosleeping. En omdat er naar mijn idee veel minder over cosleeping gesproken werd. Nu ruim 3 jaar later zie en hoor je bijna niet anders. De meest mooie co sleepers komen op de markt. Ook mijn mening omtrent co sleeping is veranderd maar is dit alleen een beeld wat ik in mijn hoofd heb of ga ik dit echt zo fijn vinden?

Lees meer »

Dé roomtour van le bébé

24 mei 2018

Ontzettend vaak heb ik de vraag gekregen of ik een roomtour online wilde zetten. Uiteraard heb ik al wat foto’s gedeeld van de babykamer, maar nog niet een compleet plaatje van de gehele kamer. In deze blog, nou voornamelijk plog, laat ik jullie zien hoe onze babykamer eruit ziet en waar ik de meeste items gekocht heb. Zijn jullie benieuwd, kijk dan vooral verder.

Lees meer »

Goodiebox, een nieuwe verwennerij!

17 mei 2018

In mijn vorige blog heb ik jullie kennis laten maken met de goodiebox, het echte verwenmomentje voor jezelf. Nog niet gelezen? Klik dan hier om deze blog nog even te lezen en te zien met wat ik ben verwend. Afgelopen week kwam er een nieuwe box binnen! Oehhh nieuwe verwennerij, I love it! Uiteraard deel ik dit graag met jullie en zal ik jullie dus meenemen in mijn unboxing momentje.

Lees meer »

Laatste Instagram posts