Beebie westland, DÉ PLEK voor al jouw beebie aanwinsten!

02 mei 2018

Beebie Westland, hier in mijn regio een begrip. Iedereen die zwanger is, net bevallen of een kindje heeft kent deze winkel wel. Ze hebben er werkelijk alles wat te maken heeft met (kleine) kinderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het daar kopen. Dan nog maar te zwijgen over alle toffe merken die ze hebben. Want als hippe mama kan je hier alles vinden wat je maar wilt. Lees gauw verder wat je kunt kopen en wat ik afgelopen tijd gescoord heb bij Beebie Westland! 

Lees meer »

De hippe doos, happy unboxing!

28 april 2018

Voor de meeste instagrammende moeders is de hippe doos een begrip. Iedere zwangere of net bevallen vrouw wil zo’n doos in huis. Daar hoor ik natuurlijk ook bij, want zeg nou zelf hoe leuk is een doos vol met cadeautjes? Ik keek dan ook erg uit naar de doos plus de inhoud! Lees gauw verder wat er allemaal in de doos zit. 

Lees meer »

Goodiebox, een cadeau voor jezelf.

24 april 2018

Lieve dames,

Deze week schrijf ik een review voor www.goodiebox.nl. Een tijdje geleden ontving ik deze prachtige box vol mooie goodies voor dames. De meeste herkennen het misschien wel, dat je te weinig (beauty) tijd voor jezelf maakt. Ik ben één van die dames, sinds ik moeder ben neem ik nog minder de moeite om mezelf eens flink te verwennen. Maar daar moet eens verandering in komen, ik vind het namelijk wel heerlijk om lekker met mezelf bezig te zijn! Zeker nu ik 34 weken zwanger ben mag ik best wel eens wat beautytijd inplannen, dat verdienen we! 

Lees meer »

Van een roze wolk naar een zwart gat.

11 maart 2018

Het is weer tijd voor een blog. Een persoonlijk blog deze keer, ik denk zelf mijn meest persoonlijke blog. Ik neem jullie deze week namelijk mee naar een jaar geleden. Het jaar dat ik zwanger was van een prachtig gewenst meisje. Mijn roze wolk, maar ook de roze wolk die verandert in een zwart gat. De meeste van jullie weten dat ik een sterrenmeisje heb, maar graag laat ik jullie lezen waar wij doorheen zijn gegaan.

Lees meer »

Sjanz jij mee?

01 maart 2018

Sjanz, ken jij het al? Ik ben natuurlijk meer dan trots om jullie wat te vertellen over Sjanz. Dit is namelijk het bedrijfje van mijn moeder. Ze stopt haar ziel en zaligheid in het maken van kinderkleding. Maar niet van die geitenwollensokkenkleding, nee! Echt te gekke hippe kinderkleding wat dan ook super staat bij elk kind! 

Lees meer »

Laatste Instagram posts