En dan ben je afgestudeerd.. Wat nu?

29 augustus 2018

Een aantal weken geleden schreef ik over mijn laatste tentamen die eraan zat te komen, diagnostisch onderzoek. Dit was mijn herkansing en daardoor ook mijn laatste kans om deze toets dit schooljaar nog te halen. Ik heb 3 weken lang alles opzij gezet en ben achter mijn bureau op zolder gaan zitten en ben gaan leren en niks anders gedaan dan leren.

Lees meer »

De start van mijn avontuur, de forever clean 9

18 augustus 2018

Zoals ik jullie in mijn vorige blog heb vertelt, ga ik jullie meenemen in mijn bodypositivity avontuur. Nog niet gelezen, klik dan hier. Zo’n 10 dagen geleden ben ik gestart met een reinigingskuur van Forever living. De C9 is een reinigingskuur die ik heb gedaan, zoals de titel al zegt duurt deze negen dagen. Benieuwd wat de C9 inhoudt, hoe ik deze negen dagen heb ingevuld en wat mijn resultaten zijn ná de negen dagen lees dan gauw verder.

Lees meer »

Mijn postpartum realitycheck, hoe denk ik over mijn lichaam.

10 augustus 2018

Het is nu 7 weken geleden dat ik ben bevallen, ja 7 weken alweer! Waar blijft de tijd? Ons mannetje groeit ontzettend goed en is over het algemeen een rustig en tevreden ventje. Alhoewel de krampen de laatste dagen wat meer toenemen maar dat betekent veel knuffelen en wiebelen! Gelukkig ben ik gek op knuffelen en vooral met leuke kindjes ; ) Maar dit is niet waar deze blog over gaat.

Lees meer »

De kom uit je dip tips van Marloes van Lucky Leaf.

09 augustus 2018

Velen van jullie weten van mijn struggle met een zware depressie. Gelukkig kan ik nu zeggen dat na een strijd van 2,5 jaar (en misschien wel langer) dat de depressie een mooi plekje in de kast heeft gekregen. Klinkt raar misschien, want liever zou ik zeggen dat dat voorgoed in de verleden tijd ligt, maar de realiteit is dat het altijd terug kan komen. Nou laat ik dat natuurlijk niet zomaar gebeuren en daarom is het belangrijk goed voor mezelf te zorgen. En hoewel ik nog veel te leren heb heb ik inmiddels wel al een aantal tips om slechte dagen te voorkomen. Lees je mee?

Lees meer »

Inge’s interieur en fashion. Even voorstellen.

04 augustus 2018

Of ik Gastblogs wil schrijven over mijn Kids en Kidsfashion. Daar hoefde ik niet lang overna te denken, YES PLEASE, Love It!!

Ik ben Inge (33) en moeder van 3 stoere boys, Brooklyn (8) Dane (3) en Riff (1) en ben altijd wel bezig met Kidsfashion en of Interieur. 

Lees meer »

De geboorte van mijn tweede regenboogbaby.

02 augustus 2018

De meeste weten misschien nog dat ik al eerder een blog heb geschreven voor Eline, namelijk de brief aan mijn toen nog ongeboren zoon. Nog niet gelezen? Klik dan hier. In deze blog vertel ik jullie graag over mijn bevalling van Eden.

Lees meer »

Laatste Instagram posts