Goodiebox, beauty around the world.

26 juli 2018

Dit is niet mijn eerste blog over de goodiebox, zoals jullie weten ben ik er helemaal gek op! Heerlijke producten in een fantastische box. Het is werkelijk elke maand weer een cadeautje om zo’n leuke box te krijgen. Deze maand neem ik jullie mee de wereld rond. Het thema van deze maand is namelijk beauty around the world. Benieuwd welke toffe producten er deze maand weer in de box zaten, lees dan gauw verder! 

Lees meer »

Elke maand hoop, maar toch die teleurstelling.

24 juli 2018

Er zijn genoeg woorden en zinnen die beschrijven hoe ik mij voel over dit deel van mijn leven. Zinnen en woorden die ik liever niet op papier zet, daarom staar ik al een poosje na dit lege scherm om te bedenken hoe ik dit allemaal ga verwoorden.

Lees meer »

Het geboortekaartje en waarom deze naam?

22 juli 2018

We hebben veel vragen gehad hoe we op de naam Foss Fender zijn gekomen en of we waarde hechten aan de betekenis van de namen. Ook kreeg ik veel complimenten over ons geboortekaartje. Zijn jullie ook benieuwd? Lees dan gauw verder. 

Lees meer »

Zwangerschapsmassage, YAY or NAY?

13 juni 2018

Een zwangerschapsmassage het woord zegt het al. Een massage speciaal voor zwangere, de één vindt het geweldig en de ander vind het helemaal niks. Ik wist niet helemaal goed wat ik ervan vond. Ik ben zo’n persoon die namelijk overal kriebel van krijgt en dan stuiterend op zo’n massagetafel ligt ; )  Maar toch wilde ik het proberen deze zwangerschap omdat ik dus hele positieve ervaringen had gehoord. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan gauw verder. 

Lees meer »

Laatste Instagram posts