Zwangerschapsmassage, YAY or NAY?

13 juni 2018 Fashion / Beauty

Zwangerschapsmassage, YAY or NAY?

Een zwangerschapsmassage het woord zegt het al. Een massage speciaal voor zwangere, de één vindt het geweldig en de ander vind het helemaal niks. Ik wist niet helemaal goed wat ik ervan vond. Ik ben zo’n persoon die namelijk overal kriebel van krijgt en dan stuiterend op zo’n massagetafel ligt ; ) Maar toch wilde ik het proberen deze zwangerschap omdat ik dus hele positieve ervaringen had gehoord. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan gauw verder. 

Vorige week had ik dan de afspraak staan voor een zwangerschapsmassage, super spannend want zoals ik hierboven beschreef ben ik nogal een stuiterbal als het om massages gaat. Ik had mijn afspraak met Sharon de eigenaresse van DI MI SO therapie. Een lieve vrouw die me al snel op mijn gemak stelde en wat vertelde over wat ze ging doen en wat ik kon verwachten.

Een zwangerschapsmassage hoort vooral lekker ontspannen te zijn. Ik mocht op en tafel plaatsnemen waar een groot gat in zat voor mijn buik en ook twee gaten voor mijn borsten. Hoe lekker is het om na al die weken weer eens echt plat op mijn buik te kunnen liggen, nou ik kan je vertellen alleen dat is al genieten! Ik nam plaats op het bed en voelde al gauw dat ik me ontspannen voelde. Ik lag heerlijk met mijn hoofd in een speciaal kussen richting de vloer en mijn buik dus in dat gat. Ik kreeg en massage van top tot teen en ik kan je zeggen wat een genot! Ik heb heerlijk ontspannen gelegen en viel zelfs bijna in slaap. Daarna nam ik plaats op een ander bed, hier lag ik op mijn rug en werd mijn buik ook meegenomen in de massage. Best gek dat iemand die je niet kent zo aan je buik zit waar dus jou kindje in ligt. Maar uiteindelijk was dit helemaal niet erg en voelde het al gauw normaal. Je merkte dat Sharon precies wist wat ze deed en veel kennis had van alles wat er gebeurde rondom de massage.

Wat ik er dus van vond? Ik vond het heerlijk en raad het dan ook al de zwangere dames in mijn omgeving aan. Want hoe lekker is het om eens echt tijd voor jezelf te nemen, je heerlijk ontspannen te voelen tijdens de massage maar ook daarna nog volop te genieten van dit heerlijke ontspannen gevoel. Mocht ik ooit nog een keer zwanger zijn zou ik dit zeker nog een keer willen ervaren.

DI MI SO biedt nog veel meer behandelingen aan ik zou zeggen neem eens een kijkje op de site en wie weet lig jij daar net zo ontspannen als ik was. Zo kun je ook kiezen voor accupunctuur of reflexologie voor ieder wat wils. www.dimiso.nl

Ik ben genoten maar hoop wel dat mijn kleintje gauw gaat komen ; ) Duimen jullie mee op een ‘ontspannen’ bevalling?

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties