Vtech, Toettoet auto’s welk kind is er niet gek op?

02 juni 2018Speelgoed / gadgets

Vtech, Toettoet auto’s welk kind is er niet gek op?

Net zoals de meeste kinderen is Senn gek op de ‘Toettoet autos’ van VTECH. Hij houdt van de muziekjes die bij de auto’s horen en de baan waar de auto’s overheen rijden. Nu kregen wij van VTECH te gekke auto’s om te reviewen. Zó leuk!

Een paar weken geleden kwamen er super leuke auto’s binnen van VTECH. Dit waren limited editions. Hoe tof is dat! Senn kon niet wachten om zijn Toettoet auto’s uit te pakken en er lekker mee te spelen. Hij was gelijk gek op ‘Gijs de ijscowagen’ want als er iemand een ijsjesmonster is is het die kleine boef van mij wel. Hij was direct begonnen met spelen en had hele verhalen over welke ijsjes hij verkocht als ijscoman.

Nadat ik een instadinner had georganiseerd zat er in de goodiebag nog een ‘Toettoet auto van VTECH. Hij kreeg dus niet één auto maar twee! Deze keer kreeg hij ‘Siem de safaribus’ en laat Senn naast ijs ook eens ontzettend gek zijn op dieren! Hij was meer dan blij met de te leuke tijgerauto zoals hij het zelf noemt.

Het leuke van deze special editions is dat de bovenkant een los item bevat. Zo heeft Gijs de ijscowagen een groot ijsje bovenop en Siem de safaribus een grote verrekijker. Deze twee kun je eraf halen en wisselen dus zo kan Siem een groot ijsje krijgen en Gijs een verrekijker. Dit is voor Senn iets wat hij helemaal fantastisch vindt en ook blijft wisselen! Zo kunnen de dieren in de jungle ook een ijsje krijgen volgens Senn dan, hihi.

Sinds we de auto’s in ons bezit hebben speelt Senn er elke dag mee en het leuke is dat alle auto’s van Toettoet op dezelfde rails passen waardoor je elke keer de set een beetje kunt uitbreiden. Hierdoor blijft het ook voor papa en mama leuk én betaalbaar ; )!

Hebben jullie ook al Toettoet auto’s in huis? Ik zou zeggen neem eens een kijkje bij het speelgoed van VTECH en om op de hoogte te blijven van de laatste speelgoed updates kun je ze natuurlijk ook volgen via Instagram, klik dan hier.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om deze blog te lezen.
Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts