Urtekram verzorgingslijn

02 november 2018 Sponsored, Fashion / Beauty

Vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over het Urtekram merk. Dit is een merk die zowel voeding als verzorgingsproducten hebben. Het is de grootste biologische groothandel van Scandinavië. Ik mocht voor Urtekram de Morning Haze lijn proberen. Lees mee als je wilt weten wat ik hiervan vond. 

Een tijdje geleden ontving ik een doosje met producten van Urtekram erin. Ik heb gekozen voor de ‘Morning Haze’ lijn. Dit bevatte een shampoo, conditioner, bodylotion, douchegel, conditionerspray en een handcrème. Toen ik het doosje openmaakte vond ik het een mooi design, ik hou ervan als de producten er ook mooi uitzien. Dat was bij deze dus zeker het geval. Het oog wil ook wat zou je zeggen 

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het een fijn product is. Mijn haar is namelijk best droog van zichzelf maar de bovenkant kan ook (net als ieder ander) vet worden. Dus ik moet shampoo hebben die mijn haar goed voed en verzorgd. Op de site van Urtekram kun je precies vinden welke shampoo het beste bij jou haartype past. Vandaar dat ik de keuze voor de ‘Morning Haze’ heb gemaakt.

Maar wat vond ik ervan, dat het er mooi uitziet zijn we het allemaal wel over eens he. Is het daadwerkelijk ook zo fijn en lekker als dat ze beweren? Nou daar gaan we. Ik neem jullie even mee met mij onder de douche 
Dan moet ik heel eerlijk bekennen dat ik de lucht een beetje vond tegenvallen, ik ben shampoos gewend met veel geur. De geur was misschien dan niet heel sterk, iets wat andere juist fijn zullen vinden. Daar tegenover was de werking heel fijn, het maakte mijn haren vol, gevoed en verzorgd. De conditioner zorgde ervoor dat ik mijn haar makkelijk kon doorkammen en lukte dit niet deed ik wat spray erop waardoor mijn haar fijn en zacht werd. Ik ben erg blij met het pakketje en gebruik het dan ook met veel plezier.

Volgen jullie Urtekram al op Instagram, doe dat dan vooral en hou ze in de gaten. Als je het leuk vind kun je natuurlijk ook een kijkje nemen op de website.

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om mee te lezen en genieten jullie straks misschien ook wel van deze fijne producten.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties