TV kijken met een extra touch.

23 januari 2022 Speelgoed / gadgets

Van Philips tv ontving ik een tijd geleden een televisie, namelijk de Philips Performance Series 8506 58 inch. Een ontzettend mooie tv. We hebben hem de afgelopen maanden uitgetest en ik ben helemaal enthousiast om jullie alle ins en outs te vertellen. Wie er nog enthousiaster is, is Steef! Steef in namelijk een enorme gadget freak en kon inet wachten om alle snufjes over de tv uit te proberen. 

Zoals ik net zei was Steef vooral erg enthousiast om de Philips tv uit te testen, ik ben er iets minder mee bekend en is voor mij vaak een tv gewoon een tv, iets met een scherm waar ik mijn fijne series op kan kijken. Dus die snufjes zeggen mij vaak niet heel veel. Super leuk dat ik dit nu dus samen met Steef kon gaan doen. 


Wij hebben een Philips tv van 58 inch, de vorige was een stuk kleiner dus ik dacht echt wauw, wat groot! We hebben een mooie grote tv kast dus de tv past er echt super mooi op. Verder is de tv afgewerkt met een hele dunne rand en een standaard in het zilver kleur. Het standaard is strak, modern en er stevig, ook niet onbelangrijk he! Daarnaast kun je de tv in iedere gewenste hoek plaatsen omdat je de kunt draaien met de centrale draaivoet.
Wat ik vooral heel erg tof vind is dat de Philips tv Ambilight heeft, een licht achter de tv die je echt meeneemt in het beeld. De LED lichtjes reageren namelijk op de actie van de tv, zo krijgt de muur achter de tv een gloed van de kleuren wat zich afspeelt op de tv. Ik dacht eerst dat ik dit helemaal niet zo heel interessant zou vinden maar niets is minder waar. Een film kijken op deze manier is echt fantastisch! Je wordt echt helemaal meenomen in het beeld. 

Naast de fantastisch optie voor het Ambilight heeft deze Philips Performance Series tv nog veel meer. Zo is de televisie echt biscoopwaardig dankzij de Dolby Atmos en Dolby vision. Zo is het geluid dus top en het beeld haarscherp. Het geluid klinkt dus ruimtelijk, zoals tijdens een bioscoopervaring. 

De tv is ook direct een SMART TV, hij is ondersteund met Android en je kunt gemakkelijk apps toevoegen of verwijderen. Zoals de meeste van jullie weten ben ik echt heel erg van de series en vond ik dit een hele fijne optie. We kijken zonder enige moeilijkheid naar Netflix, Youtube, Vidoeland of Disney+. Super fijn dat dit erop zit. 

De afstandsbediening van de tv heeft een volledig QWERTY-toetsenbord dat is geïntegreerd aan de achterzijde, waardoor tekstinvoer veel sneller gaat. Het invoeren van wachtwoorden voor de streaming-accounts, het zoeken naar het perfecte liedje op Youtube, je favo serie of wat dan ook is echt super gemakkelijk!

Voor de luie mensen onder ons haha kun je nu ook op een knop van de afstandbediening drukken en praten met Google Assistant. Super handig voor de kids, die schrijven nog niet zo makkelijk maar praten kunnen ze wel, zo handig dat hun op deze manier ook hun favoriete filmpje kunnen opzoeken. 

Ik denk dat ik ondertussen al heel veel over Philips tv heb vertelt, maar om het zelf te ervaren moet je hem toch eens uitproberen in een winkel. Wil je nog wat meer informatie lezen klik dan even hier.

Een tv is iets wat je niet zomaar koopt, een flinke uitgave zeker tegenwoordig! Maar mocht je nou net een nieuwe nodig hebben of willen is de Philips Performance Series tv wel een hele leuke optie. Ik wil jullie vast even bedanken voor het lezen en hopelijk heb je er iets aan gehad. 

 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties