Tien dingen die je nog niet over mij wist.

02 mei 2019Persoonlijk

De meeste van jullie weten dat ik net als een open boek ben, je kunt me alles vragen en ik zal eigenlijk altijd zo open en eerlijk mogelijk proberen te antwoorden. Maar natuurlijk heb ik ook dingen waar ik niet vaak over praat, of wat gewoon nog niet echt ter sprake is gekomen. Ik wil jullie meenemen in de tien dingen die jullie dus nog niet wisten. Komen ze ;)

1. Ik best onzeker ben, een grote mond maar een klein hartje dus. Je zou het niet helemaal verwachten als je mij tegenkomt of via Instagram verhalen ziet posten. Maar ook ik heb dus mijn dingetjes. Zo ben ik onzeker over mijn lichaam, net zoals duizenden andere vrouwen. Wanneer het zomerseizoen eraan komt denk ik (net zoals de meeste van jullie) SHIT ik wil niet in bikini. Anyway theezakjes vooruit en we gaan ervoor maar echt comfy voel ik me niet hoor. Ook ben ik iemand die niet zo makkelijk nee kan zeggen en op het moment dat je dus eigenlijk al nee aan het zeggen bent er ineens ja uitfloept. Maar we are working on that one.

2. Ik soms social media wel kan vervloeken en wel eens twijfel alles eraf te gooien... Maar waarom dan he? Nou ALGORITME, de meeste mensen zien je foto's niet meer het bereik wordt is zo drastisch laag dat ik soms denk voor wie doe ik het eigenlijk.. Maar dan denk ik weer aan al die leuke mensen die ik via de socials heb leren kennen, de mooie kansen die ik krijg via samenwerkingen en het belangrijkste punt mijn creativiteit en mijn ei erin kwijt kunnen. 

3. Dat ik tijdelijk in Turkije heb gewoond, mijn ex is een turkse man en ik ben dus voor hem naar Turkije gegaan. Dit verliep echter niet zo soepel en onze meningen waren nogal verschillend. Vooral de cultuurshock was voor mij een dingetje. Ook daar kwamen mijn onzekerheden flink naar boven maar bovenal ben ik daar ook juist sterker geworden. Ik heb een sterkere persoonlijkheid gekregen door dingen die ik eigenlijk nooit had willen meemaken. Maar heb ik nu spijt over mijn periode daar? Nee nogmaals ik ben er zoveel sterker uitgekomen. Maar één ding weet ik wel, het was een van de heftigste periodes uit mijn leven. Kort daarna leerde ik Steef kennen die heeft me in die periode zó ontzettend geholpen. 

4. Therapie, ja lieve mensen therapie. Ik heb maandenlang in therapie gezeten. Mede door mijn tijd in Turkije en het terugvinden van mezelf. Ik ben er ook van overtuigd dat therapie niets negatiefs hoeft te zijn. Ik vergelijk het altijd met een gebroken been, als je een gebroken been heb moet je deze laten ingipsen. Alleen het rotte is dat mensen dat van buitenaf zien en als er iets in je koppie even niet lekker zit zien mensen dus niet dat je 'ziek' bent. Na deze intensieve therapie sessies heb ik mezelf terug gevonden, sterker dan ooit. Ik ben ook megatrots op wat ik bereikt heb want nee ook bij mij komt het allemaal niet aanwaaien en heb ik keihard moeten knokken om weer de Eline te zijn die ik ooit was. Vroeger was ik een enorme binnenvetter en sprak ik nooit over dingen die me dwars zaten, die ik mee heb gemaakt etc maar dat zorgt ervoor dat je alleen maar voller begint te zitten. Zo moet je af en toe je ventieltje opendraaien anders krijg je een klapband, dus een tip van flip spreek dingen uit voordat je een klapband krijgt! 

5. Nummertje vijf alweer, ik ben een echte saaie huismuts geworden. Waar ik vroeger altijd danste tot de zon opkwam blijf ik nu liever op het bankje met een goede serie en een plaidje. Het is ook gewoon oprecht een beetje saai maar ik vind het heerlijk om even lekker een beetje tijd voor mezelf te hebben na een drukke dag met de kids. Naast op de bank hangen doe ik natuurlijk super graag leuke dingen met mijn kinderen en manlief. 

6. Ik ben gek op karaoke, heerlijk om met één wijntje teveel mee te kunnen bleren op de meest foute songs. Het is overigens al een tijdje geleden dat ik naar een goede karaoke bar ben geweest dus misschien een leuk ideetje voor een volgende instagramdate ;) Als er mensen zin hebben stuur me vooral een berichtje en wie weet kunnen we wat leuks plannen!

7. Ik onverwachts zwanger raakte van Senn tijdens mijn verpleegkundige opleiding. Uiteindelijk ben ik cum laude geslaagd en werk ik nu als psychiatrisch verpleegkundige in de forensische sector. 

8. Ik nog wel 4 kinderen zou willen maar dat Steef het eigenlijk genoeg vindt. Ik oprecht ook weet dat zes kinderen niet haalbaar zou zijn maar ik zou erg van de gezelligheid en drukte hou. Alleen denk ik als ik 6 kids zou hebben ik nooit meer zou kunnen slapen en nog vermoeider ben als nu ;) Maar toch lijkt me de gezelligheid enorm leuk maar dan wel zonder mijn werk want dat zou echt niet haalbaar zijn. Wie weet ooit dus nog een broertje of zusje voor mijn kleine ventjes, eerst maar eens met manlief praten dan ;)

9. Ik af en toe echt een boerin ben, zo kan ik ontzettend goed wildplassen en dit ook echt overal doen. Niet echt iets om trots op te zijn maar geloof me dit was af en toe echt wel eens handig. Naast wildplassen kan ik ook als de beste boeren, wederom iets om niet helemaal trots op te zijn maar vroeger hoopte ik altijd dat je op de radio kaartjes voor een concert kon winnen als je de langste en hardste boer kon laten. Ik wist namelijk zeker dat ik dan kans zou maken. (oke klein beetje schaam schaam hier maargoed jullie wilde iets over me weten toch ;)). 

10. Last but not least nummero 10. Ik hele vreemde darmen heb. Dit is gekomen nadat mijn blindedarm is verwijderd. Het schijnt dat er iets met het afhechten van de darm niet helemaal lekker is gegaan. Nu vond deze operatie ook plaats in Tunesie waar ik op dat moment op vakantie was. Geloof me niet zo'n beste plek voor een blindedarmontsteking. Maar geloof mij wel weer hele ervaring rijker. Na deze operatie heb ik last van nogal vreemde darmen, iets met veeeel te weinig naar het toilet kunnen. Verder in details treden hoeft niet toch ;) 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tien weetjes over mij te lezen. 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

2 reacties

Joyce

04 mei 2019

Sommige dingen doen me direct aan vroeger denken. Ook voor je darm operatie dingen we gekke dingen! Weet je nog...... Nelson Mandela op de trein zetten in Frankrijk tijdens het Clairette feest!

Annelisa

02 mei 2019

Haha dat darmen probleem ken ik. Zit al jaren aan van die gore zakjes. :o leuk dit te lezen. Zon artikeltjes zijn altijd leuk. Zon karaoke date lijkt mij kei gezellig maar ben ik insta-leuk-genoeg haha!!

 

Kus Annelisa

Lana.en.pip Insta ♡

Laatste Instagram posts