Parse error: Unexpected token; token 3 expected in file '[inline]' on line 15 Stokke Tripp Trapp, onmisbaar met een newborn. - Home

Stokke Tripp Trapp, onmisbaar met een newborn.

15 december 2020 Interieur, Sponsored

De Stokke Tripp Trapp stoel, onmisbaar in je huis? Ik hoor je denken, ja dat zal wel. Een andere kinderstoel is toch ook heel fijn en helemaal prima. Ja dat klopt een kinderstoel is een kinderstoel maar naar mijn mening zit er wel een degelijk verschil tussen al die kinderstoelen die er op de markt bestaan. Waarom ik deze stoel dus zo fijn vind zal ik met jullie delen en natuurlijk ook mijn mening onderbouwen. Dus lezen jullie gezellig mee? 

Oke daar gaan we, ik zoom vooral in hoe handig de Stokke Tripp Trapp stoel is met een newborn in huis. Want laten we eerlijk zijn, een heel klein mini persoontje die altijd bij je wil zijn is soms wel eens onhandig, heel fijn maar ook wel eens onhandig dat is niet erg maar die momenten komen gewoonweg voor. Denk maar eens aan het punt als je even wilt eten, je kleintje mist je maar zitten met een draagzak/doek is niet al te fijn. Daarom was ik enorm content met de newbornset, een set die je zo op de Tripp Trapp stoel kan klikken. Op die manier is je kleintje er helemaal bij als je aan tafel zit, zeker nu Joes ons derde kindje is is dat helemaal leuk. Voor de andere twee jongens is dat een teken dat Joes er ook helemaal bij hoort want hij zit immers gezellig bij ons aan tafel. Joes merkt de aanwezigheid en is dus ook rustiger als hij bij op dezelfde hoogte ligt in plaats van in een box aan de andere kant van de woonkamer. Hij is dan echt onderdeel van onze familiemomenten, samen tafelen en kletsen Joes is er altijd bij! 

Met koken vind ik het ook IDEAAL, Joes is op die momentjes op de één of andere manier iets onrustiger en als ik hem naast me zet in de keuken merk ik dat hij rustiger wordt, hij voelt dat hij erbij is en ik kan zo tussendoor een aai over zijn bolletje geven, een speentje in zijn mondje doen etc. Dit is natuurlijk enorm efficient omdat ik zo niet continue heen en weer hoef te lopen van de keuken naar de woonkamer. 

Nu Joes bijna vier maanden is merk ik dat hij het liggen in de box vaak wat sneller zat wordt, hij wil alles kunnen zien en ook dat is een voordeel van de de Stokke Tripp Trapp stoel. Ik zet Joes in de stoel en hij begint direct te lachen, hij zit er voor zijn gevoel bij en kan alles overzien. Hij kijkt naar zijn broertjes die aan het spelen zijn, lacht naar papa die aan tafel zit, hij speelt met een balletje die aan de speelgoedhanger hangt. Ik merk ook dat hij de stoel heel comfortabel vindt, hij valt er namelijk heel vaak lekker in slaap. Toen hij jonger was en wat meer korte hazeslaapjes deed liet ik hem hier ook lekker in slapen. Ik legde en dekentje over hem heen en wachtte rustig af tot hij weer wakker werd. Maar nu doe ik dit niet meer zoveel maar dat is meer persoonlijk omdat ik vind dat een bed is om in te slapen haha. Hij heeft niet voor niets zo'n mooie Stokke Sleepi boven staan toch. ;) 

De newbornset heeft trouwens twee verschillende standen, een echte platte stand waardoor ze heerlijk liggen en een 'zitstand' zodat de baby wat meer in het rond kan kijken. Het fijne van deze twee standen is dat ze beide ergonomisch zijn en je dus nooit het ruggetje/nekje van je kleintje kan forceren. Voornamelijk tijdens de eerste drie maanden stond de stoel meer in de ligstand. Nu Joes wat ouder wordt is de zitstand fijner omdat hij dan wat meer kan rondkijken. De zitstand gaan we straks ook gebruiken tijdens de voedingsmomenten, ideaal om hem op dezelfde hoogte een hapje te kunnen geven. Ik kan stiekem niet wachten! De babyset is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Joes maakt er nu dus al bijna vier maanden enorm veel gebruik van. Dit zijn namelijk van die items die je dagelijks gebruikt. 

Als Joes groot genoeg is zo rond de zes maanden gaat hij over naar de babyset, hier zit Foss nu ook nog in. Een ander item wat je op de Tripp Trapp stoel kan bevestigen waardoor hij dus meegroeit en altijd in deze stoel kan blijven zitten. Over het meegroeiende karakter van de stoel zal ik snel nog een blog schrijven want er valt nog meer veel leuks te vertellen over de Stokke Tripp Trapp. 

Voor nu wil ik jullie even wijzen op mijn winactie want ik mag in samenwerking met Stokke een Tripp Trapp weggeven, lees via mijn Instagramaccount hoe je kunt winnen! 

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties