Snurk jij mee? Het fijnste merk voor de lekkerste nachten.

15 december 2020 Interieur

Snurk wie kent dit merk niet? Ik denk dat er best veel mensen zijn die dit merk kennen van de enorm fijne pyjama's/huispakken. Het zijn namelijk huispakken voor zowel kinderen als volwassenen. Ik ben zelf ook echt enorm fan en loop dan ook zonder enige schaamte in mijn pyjama de kids naar school. Maar deze blog gaat niet over hun uberfijne pyjama's nee deze blog zal ik wijden aan het beddengoed want dat heeft Snurk Amsterdam ook!

Beddengoed zowel voor kinderen als voor volwassenen, echter heb ik het beddengoed voor de volwassenen nog nooit uitgetest voor de kinderen wel! Zo heeft Senn toen hij een 'grotejongenskamer' kreeg voor het eerst onder een dekbed van Snurk geslapen. Dit was een dekbed met de afbeelding van een draak en op zijn kussensloop het hoofd van de draak. Dus het lijkt net of jij op onder de draak ligt of dat jij zelf een draak bent. Zo hebben ze dus ook dekbedden van een astronaut of een prinses. Als je dan als kind in bed ligt lijkt het alsof jij diegene bent in dat stoere pak of juist die mooie prinsessenjurk. Omdat ik al bekend was met deze dekbedden ben ik deze keer voor een ander soort dekbed gegaan; namelijk de dekbedden van flanel. 

Oké flanel hoor ik je zeggen, het flanel van die ouderwetse pyjama's, dat stofje ja! Ik pakte de dekbedden uit en wauw deze waren zo enorm zacht en ook super warm. Extra fijn voor de koude winterdagen die eraan komen. Voor Foss heb ik een dekbed met nootjes en op zijn kussen staan een konijntje en een eekhoorntje, voor hem helemaal het einde. Senn heeft het dekbed met alleen de nootjes. Een fijn maar simpel en minimalistisch printje. Iets wat ik ook wel een leuk vond zeker omdat het wel erg mooi bij elkaar staat. Dit is voor ons juist extra fijn omdat de jongens bij elkaar op een kamer slapen. Senn en Foss liggen namelijk in een stapelbed. 

Ik vertelde net al dat het beddengoed énorm zacht is en lekker warm maar wat ik dus zo fantastisch vond is dat Senn afgelopen week bij ons in bed in slaap viel. Hij was wat ziekjes en mag dan altijd bij ons slapen. Mijn man Stefan werkt tot erg laat in de avond/nacht en toen hij thuiskwam en naar bed ging wilde hij eerst Senn overleggen . Dit omdat hij nogal een draaikontje is en wij dan wat minder goed kunnen slapen. Dus Steef tilde Senn op en legde hem in bed, terwijl hij sliep mompelde hij ah lekker zacht. Zo ontzettend lief maar ook wel een teken dat hij het beddengoed echt heel erg fijn vindt. 

Ik heb uiteraard wat foto's van het beddengoed van de jongens gemaakt. Mocht je nou denken ik heb een echte Nijnafan of een kleine die gek is op zeemeerminnen, unicorns, beren of een kindje die het altijd koud heeft?! Neem dan zeker een kijkje op de website van Snurk van dekbedovertrekken tot toffe pyjama's jou kindje zal vast en zeker in zo'n tof bed willen liggen. 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties