Sjanz jij mee?

01 maart 2018Fashion / Beauty

Sjanz je mee?

Sjanz, ken jij het al? Ik ben natuurlijk meer dan trots om jullie wat te vertellen over Sjanz. Dit is namelijk het bedrijfje van mijn moeder. Ze stopt haar ziel en zaligheid in het maken van kinderkleding. Maar niet van die geitenwollensokkenkleding, nee! Echt te gekke hippe kinderkleding wat dan ook super staat bij elk kind! 

Vorig jaar is mijn moeder begonnen met het naaien van kinderkleding, voornamelijk voor Senn. Maar al gauw waren er vriendinnen die ook broekjes van mijn moeder wilde. Haar hobby groeide en groeide. Het ging zo hard dat we besloten om een verkooppagina op instagram en Facebook te maken. Maar ook dit liep al gauw uit de hand, zo zetten ze vorig jaar haar allereerste wintercollectie online!

Deze collectie liep als een trein, zo hing ze zelfs in een aantal stenen winkels! Uren hebben we allemaal geholpen om orders op tijd af te krijgen. Geweldig! Nu is de zomercollectie voor 2018 alweer klaar, precies vandaag op 1 maart is de zomercollectie uitgekomen! Geloof me hij is te gek.

Ik wil jullie graag kennis laten maken met dit te gekke merk. Dus geef ik jullie de kans om te shoppen met korting ga gauw naar http://www.sjanz.nl en vul aan het einde van je bestelling de kortingscode: Zwitserleven in. Hierbij ontvang je korting op deze te gekke kleertjes.

Veel shopplezier!

Liefs, Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts