Salcura Natural Skin Therapy

09 december 2018 Fashion / Beauty

Deze keer weer een blog over een beauty/verzorgingsproduct. Zoals de meeste van jullie ondertussen wel weten ben ik gek op alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Nu ben ik gevraagd om de Salcura natural skin therapy uit te proberen. 

Nu is dit product voor mensen met acne, psoriasis en eczeem, dit heb ik niet. Maar waar ik en vele andere vrouwen wel enorm veel last van kunnen hebben is een droge huid in de winter. Iets wat mij enorm frustreert omdat ik graag heb dat mijn huid en gezond en gevoed uitziet. Maar wie wil dat nou niet?!

Ik kreeg een tijdje geleden dus ook de vraag of ik deze producten wilde uittesten. Zo kreeg ik de Salcura Derma spray, deze spray is speciaal voor de huid dus niet voor het gezicht. De spray voedt de huid en maak het gezonder en sterker.
Ook ontving ik de Bioskin DermaSerum, deze is wél voor het gezicht en breng ik elke dag aan. In het begin merkte ik van beide producten weinig, maar nu ik het een tijdje gebruik met ik zeker dat mijn gezicht soepeler, zachter en minder droog is! Dit vind ik erg prettig omdat de winter echt een aanslag is voor mijn huid. Dus ik vind het echt een aanrader om dit vooral in de wintermaanden te gebruiken.

Ook ontving ik voor de kids de bioskin junior, dit is ook een spray die je kunt aanbrengen om de huid. Nu hebben mijn kindjes gelukkig geen eczeem maar kunnen zij en vooral Senn (want Foss weet ik nog niet zo goed ) in de winter een drogere huid hebben. Ook daar gebruikte ik de spray om zijn huid goed te voeden na een douchebeurt.

Ik ben dus zeker fan van deze producten. Benieuwd of het bij jou past? Kijk dan eventjes hier. Mocht je nog wat meer willen weten kun je natuurlijk ook een kijkje nemen op hun Instagrampagina want daar staan genoeg leuke foto’s én informatie.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties