Roomtour babyboy

26 juli 2020 Speelgoed / gadgets, Interieur

Hallo allemaal,

Daar istie dan de meest gevraagde blog van de afgelopen maanden. DE ROOMTOUR! Jullie zijn enorm nieuwsgierig geweest naar hoe wij de babykamer zouden gaan inrichten. Super tof dat jullie zo met ons meeleven. Een babykamer maken is een van de leukste dingen, tenminste vind ik. MAar het viel niet mee deze keer. We hadden nouja hadden, hebben nog steeds vertraging met de dakkapel. Daardoor slapen de jongens sinds enkele weekjes bij elkaar op de kamer. De dakkapel zal namelijk ergens in september of oktober geplaatst worden. Het is dus nog even afwachten wanneer die precies komt. Tot die tijd slapen de kids slapen op een kamer en is er voor de baby al wel een mooi plekje. 

Toen ik terugkwam van vakantie wilde ik ook snel het kamertje afmaken. En wat ik in mijn hoofd heb heb ik dan ook echt in mijn hoofd en moet direct gebeuren! We hadden de muren gelukkig al wel geverfd waardoor we eigenlijik best snel konden doorpakken. 

Voor vele items deze zwangerschap heb ik een geboortelijst aangemaakt bij de Gele flamingo. Het is ene soort wishlist waar je uiteraard ook van kunt bestellen. Het fijne is dat de bestelling GRATIS wordt verzonden zelfs naar Nederland. Zo had ik precies voor ogen wat ik wilde en op deze geboortelijst heb ik ook vele kleinere cadeautjes neergezet. Zodat ik voor mijn babyshower dit heb door kunnen geven en straks als de kleine is geboren weer kan doorgeven wat de lijst is en ik dus altijd cadeautjes krijg die ik zelf heb uitgezocht en dus altijd passen bij mij en mijn wensen. Aan het einde krijg ik zelfs nog 10 procent korting op het totaal bedrag wat er besteed is. Dus wordt er voor 500 euro gekocht van mijn geboortelijst ontvng ik nog een cadeaubon va n50 euro aan eht einde. En hoe omoi is dat? Ik heb daar precies niks voor hoeven doen! Benieuwd naar de winkel of de geboortelijst? klik dan even hier. 

Ik wil jullie natuurlijk even mededelen waar de meeste spullen vandaan komen, welke verf wij gebruikt hebben etc. Want dat is juist wat jullie vaak zo leuk vinden aan de binnenkijker. Uiteraard heb ik net al een ieder ander hard gewerkt voor de spulletjed en zijn en een aantal spulletjs gesponsord. 

Het bedje is van Stokke, een super mooi ovaal bedje. Door de ronde afwerking lijkt dit bedje minder een sta in de weg. Echt vanaf moment één mega verliefd op dit mooie bedje. We kunnen hem nog ombouwen naar een groter bed en naar een kleiner bed. Wij kozen ervoor om direct een lediaknt maat neer te zetten ipv wieg. De wieg komt namelijk naast ons bed en dan vond ik het onnodig om twee wiegen te hebben. 
De toffe hemel erboven is van Meyco in de kleur camel. Past mega mooi bij de kamer, maakt de kamer ook direct warm en knus. 
In de hemel hangt een maanhanger van Woodnkids
Het babynestje is van Konges Slojd, besteld via de geboortelijst van de Gele Flamingo. 
Het maanlampje scoorde ik bij musthavesbykelly
De spiegel komt van de Xenos
het kastje vn de Leen Bakker
De pluimen kocht ik bij de Intratuin
De schommelmammoet heb ik weer van zolder gehaald deze was namelijk van Foss.
Het toffe vloerkleed kocht ik bij de Xenos, deze was toen echt vet in de aanbieding! 
Het leeuwtje aan het bedje van de kleine man is een muziekdoosje, deze is van Jutenjuullifestyleforkids
Het rotankapstokje kocht in bij de Zara, deze was daarna wel uitverkocht maar wie weet komen ze weer terug. 
Het regenbooglampje maakte Maenmeisje voor mij, zo enorm mooi voor onze kleine regenboogbaby. 
Bovenop het kapstokje staan verzorgingsproducten van onder andere Naif care mini daar ben ik zo'n fan van he. 
De commode is gemaakt van twee losse kasten van de Ika de IVAR kasten, een diepte 50cm en 1 diepte 30 cm. Hier heb ik beuwst voor gekozen omdat de verwarming achter de kast van 30 cm staat. Hierdoor lijken de kasten even diep en is de verwarming ook direct weggewerkt. Bovenop de twee kasten heb ik een grote plank op maat laten zagen en erop geboord. Zo is het toch één geheeld en lijkt het een commode. Perfect toch?!
Het aankleedkussenhoes kocht ik ook via de Gele Flamingo, wederom stond dit toffe item op mijn geboortelijst. Ik heb er ook nog een hydrofiel doek van. NEt zoals de hydrofieldoek van Konges Slojd die ik daar ook kocht. 
Aan de muur heb ik vier soort kapstokjes gemaakt, dit is een bezemsteel gezaagd in vier stukken en dit in de muur geboord. Aan het uiteinde heb ik witte of bruine verf gebruikt waardoor het er net wat leuker uitziet. Super ideaal om spulletjes aan te hangen. 
De kleur op de muur is trouwens puur walnoot van Flexa, een mooie warme kleur die direct voor een toffe uitstraling zorgt. 

Hieronder uiteraard een aantal fotos voor jullie. 

 

Liefs Eline 

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

1 reacties

Saskia

27 augustus 2020

Ziet er tof uit