Onze tuin make-over

17 september 2021 Interieur

Het is alweer een tijdje geleden dat wij onze tuin onderhanden namen, hij was toe aan een make-over maar steeds vaker kregen we berichten over de tuin en de loungeset dat ik dacht het wordt nu wel echt tijd om er een blog aan te wijden dus bij deze en lees vooral lekker mee. 

Toen wij ons huis kochtte was de tuin een jungle en waren er drie ' etages' dus met kinderen totaal niet praktisch, de tuin was vrij gevaarlijk voor kindjes die net leren lopen. Toen wij hier kwamen wonen hadden we nog geen kinderen en had de tuin weinig prioriteit. We kregen van onze vrienden een loungebank van steigerhout en zette die in het zonnige hoekje in de tuin. Uiteindelijk hadden we hier dus een heerlijke plek. Maar toen Senn geboren werd begonnen we toch te twijfelen om de tuin aan te pakken en hem vooral ' gelijkvloers' te maken waardoor ons ventje niet zo hard kon vallen van alle trapjes in de tuin. Dus toen Senn begon te lopen werd het tijd om de tuin aan te pakken, het werd vooral een betegelde tuin, rechtoe, rechtaan. Eigenlijk precies wat ik wilde. Met leuke plantenbakken konden we er wat groen in zetten maar zo onderhoudsvrij mogelijk was vooral de bedoeling! 

Maar die leuke loungebank die we acht jaar geleden kregen voor onze housewarming begon een beetje aan zijn eindje te raken, het hout begon te rotten en de planken stonden meer krom dan recht. Dus werd het tijd voor wat nieuws. Maar waar ga je dan voor, we hadden nu een erg grote bank met heerlijke kussens en ergens vond ik hem nog steeds erg leuk maar hij was gewoon toe aan vervanging. Dus gingen we opzoek naar een mooie bank die van goede kwaliteit was en dus ook weer zoveel jaar mee kon, maar ook iets wat wellicht net iets hipper was. We hebben even gezocht en zagen al gauw een enorm mooie loungebank bij Sohome.

Een mooie loungeset van massief acacia hout, de loungebank was eigenlijk even groot als onze vorige en dus groot genoeg voor ons gezin. Dat was een vereiste dat de bank wel een beetje qua maat in de buurt kwam. Wat me trok was dat de bank strak was, met mooie kussens die waterafstotend zijn en dat de lage tafel er precies goed bijpast. Het is een enorm mooie set. Het hout is massief dus duurzaam en gaat een hele tijd mee ook dit was iets wat ik er belangrijk vond. 

Na een aantal weken wachttijd kwam de bank binnen en heb ik hem samen met mijn beste vriendin in elkaar gezet, Steef was op dat moment aan het werk. Dit was eigenlijk heel goed te doen, de bank was in het echt nog veel mooier dan ik had gedacht. Enorm fijn materiaal, mooie dikke kussens en een strak design. Ik ben echt enorm blij met de bank. 

Nu kon ik lekker gaan genieten, maar wat we leen beetje jammer was was dat deze zomer zijn heerlijke zomerdagen achterwege hield. Ik heb veel minder van de bank kunnen genieten dan de bedoeling was. Maar dit mag de pret niet drukken want als het even kan zitten we buiten en genieten va nde fijne bank! Wie weet krijgen we nog heerlijke nazomer dagen en kunnen we op die manier alsnog enorm genieten. Gelukkig is de bank duurzaam en zal hij nog vele zomers meegaan!

Benieuwd welke bank wij hebben? Kijk dan vooral even hier. En het leuek is dat je met eline10 kan shoppen bij Sohome op alles! Dus niet alleen op mijn loungeset maar ook op die te leuek eetkamerstoelen, die bank of die toffe tafel! 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties