Ons weekend vol avontuur in de Beekse bergen.

04 oktober 2019 Reizen

Zoals de meeste van jullie hebben kunnen volgen zijn wij vorig weekend een weekend weg geweest naar vakantiepark Beekse bergen. Ik wil jullie graag meenemen naar deze toffe trip. Ook wil ik jullie wat tips meegeven over wat je er allemaal kunt beleven. 

Op vrijdagmidag kwamen wij aan in het vakantie park, we verbleven daar in een kidsjungalow (giraffe) voor 6 personen. Het huisje was ingedeeld met één master bedroom, dus of te wel een twee persoonsbed. Daarnaast waren er nog twee kamers met een stapelbed waardoor je dus 6 mensen kwijt kunt in het huis (wij waren dit weekend met ons gezin, mijn ouders en Nancy). Het huis is veilig ingericht waardoor dit ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Te denken valt aan de keukenkastje die beveiligd waren, een hekje bij de achterkant zodat de kids wel even kunnen spelen maar niet weg kunnen, daarnaast stond er ook een babybadje en kinderstoel klaar. Ik vond dit zelf erg prettig omdat Foss in de leeftijd zit dat hij alles wil ontdekken en dus ook alle kastjes opentrekt. Dit kon gelukkig niet dus de messen bleven veilig in de kastjes en mijn kleine vent liep geen gevaar!

Zoals ik al zei verbleven wij op het vakantiepark van de Beekse bergen, op dit park zelf is ook genoeg vertier. Op vrijdagavond gingen we lekker een hapje eten bij het restaurant op het park, voor de kids was hier genoeg te doen en liep er zelfs animatie rond. Ook het hele weekend stond er genoeg leuks op het programma. Die avond zijn we lekker vroeg naar bed gegaan want de volgende dag stond er weer genoeg op de planning. Senn is in de ochtend even gaan kijken bij de djamboclub (kidsclub) hier heeft hij gespeeld, geknutseld en zich flink vermaakt. De meiden deden ontzettend hun best om alle kindjes aandacht te geven. Toen hij uitgespeeld was zijn we richting het Safaripark gegaan en hebben we de hele dag in de dierentuin rondgelopen. Qua weer troffen we het enorm, er was namelijk een heel weekend alleen maar regen voorspeld maar gelukkig viel dit alles mee en konden we eigenlijk de hele dag droog het park door. Dat zorgde ervoor dat we eigenlijk de hele dag hier zijn gebleven. We hebben zowel de wandelsafari als de autosafari gedaan, wat beide enorm tof was. Vorige keer toen ik hier was heb ik ok de bootsafari en de bussafari gedaan maar daar had ik die dag geen tijd meer voor. Het leuke aan deze dierentuin is dat je dus zoveel opties heb om de dieren via verschillende manieren te bekijken. Toen we rond 16.00 uur terug naar het vakantiepark gingen ben ik samen met mijn moeder, Nancy en de kids nog even naar Speelland geweest. Dit grenst direct aan het vakantiepark en is dus goed te combineren. Senn heeft bij iedere speeltuin gekeken, gespeeld en rondgerend. Het was super leuk om ook hier nog even naartoe te kunnen, dit is namelijk ook nog enorm groot. Er zit een soort strandje aan vast waardoor dit (vooral in de zomer) echt heel leuk is. 

Wij zijn de tweede avond eventjes patatjes gaan halen op het park zelf, heerlijk om dit op het park te kunnen doen waardoor je er dus niet af hoeft. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om lekker in het huisje te koken maar noem ons lui wij vonden dit ideaal ;) Zelf heb ik vaak weinig behoefte om te koken als ik een weekend weg ben, het is immers voor mij ook een beetje vakantie. Het fijne is dan dat er mogelijkheden zijn op het park waar je verblijft dus dit vonden wij wel een fijne bijkomstigheid. Daarnaast is het ook prettig dat de mogelijkheid tot koken in het huisje wel bestaat zo maak ik wel eens tijdens een weekendje weg een soepje en is die keuken dan toch wel erg prettig. 

De derde dag (zondag) stond de wekker vroeg want wij werden om 9.00 uur verwacht bij de bushalte op het park. Die ochtend gingen we namelijk mee met de gamedrive. Wat een ervaring was dit zeg! We gingen met een jeep de dierentuin in en gingen zefls off road! Senn vond dit helemaal geweldig zo stonden we oog in ook met zebra's. Die vond Senn vooral erg prachtig zoals hij dat zelf zegt. Toen we bij het buitengedeelte van de giraffen kwamen waren zij nog niet buiten. Dit kwam omdat het goot van de regen en nogal fris was dus de giraffen lekker binnen waren met hun kleintjes. Maar omdat ze binnen stonden mochten we mee naar de stal van de giraffen en ze voeren! Dit was echt een enorm bijzondere ervaring. We hebben de giraffen kunnen aaien, eten geven en ze kunnen bewonderen van heel dichtbij. Senn vond het spannend maar ook zo gaaf hij genoot ervan! 

Op zowel zaterdag als zondagochtend hebben we een ontbijtservice bij ons huisje gekregen, dit betekende dat we elke dag verse broodjes, drinken, beleg etc. bij ons huisje bezorgd kregen. Een luxe wat ik iedereen zou willen aanraden, het scheelt zo enorm veel tijd om dit gewoon direct aan je huisje bzeorgd te krijgen. Normaal gesproken ga ik eigenlijk altijd naar het winkeltje op een park tijdens een weekendje weg maar ben ik daar vaak veel tijd aan kwijt en nu was alles zo goed geregeld dat ik daar ook een stuk meer rust door kreeg. 

Op het vakantiepark zelf zijn er nog super veel leuke faciliteiten. Zo zijn er speeltuintjes, midgetgolfbaan en is er een zwembad waar je je uren kunt vermaken. Ook is het park erg groen en kun je hier een heerlijke wandeling maken. Ons huisje stond aan het water, dat uitzicht was dan ook in één woord prachtig! Foss riep de hele dag door KAK KAK KAK (of te wel eentje kwak ;)) Wij kwamen letterlijk tijd te kort en willen in de toekomst graag nog eens langs komen om nog meer te kunnen genieten op dit leuke vakantiepark. Voor een impressie van ons weekendje check dan vooral de leuke foto's hieronder. 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties