Mijn gouden momentjes als mama zijnde

14 november 2018Persoonlijk

Prénatal vroeg mij wat mijn gouden momenten in mijn leven zijn én welk gouden moment mij het meest is bijgebleven. Nu heb ik hier toch even over na moeten denken want sinds ik moeder ben ken ik zoveel mooie (gouden) momenten. Maar welke is me dan het meest bijgebleven.. 

Voor de meeste van jullie is het best herkenbaar dat je als moeder zijnde veel mooie momenten meemaakt, momenten zoals we die noemen met ” een gouden randje ”. Deze momenten heb ik uiteraard ook maar als ik dan moet kiezen welk moment me het meest is bij gebleven moet ik toch even nadenken. Ik heb hier ook niet echt tussen kunnen kiezen en ben tot de conclusie gekomen dat ik meerdere gouden momentjes heb.

Baby you are gold, solid gold.

  • De geboorte van mijn kindjes, die van Senn zo pittig en zwaar maar zo zo zo mooi. Die van Skye ondanks al het verdriet heb ik dit samen mét haar mogen doen! En natuurlijk die van Foss onze regenboogbaby.
  • Weddingday, onze dag hij was zó mooi Senn die de show stol door de dansen alsof zijn leven er vanaf hing en dat met zijn anderhalf jaar oud. Mijn liefde die mijn man werd, de onvoorwaardelijke liefde die we in het openbaar mochten uitspreken.
  • De dag dat Senn zijn eerste stapjes deed en zo vol vertrouwen in jou armen viel omdat hij wist dat je er stond. Zo staan we er nog steeds elke dag weer.
  • De eerste lachjes van Senn én Foss wat een prachtkindjes zijn jullie ook ik geniet intens van jullie, mijn hart groeit iedere dag weer een beetje meer.
  • Als laatste alle momenten met mijn gezin, die zijn me zoveel waard. Ik kan me niet voorstellen het zonder hun te moeten doen. Mijn man, mijn steun, mijn rots gewoon mijn dikke alles en de kids die wij samen hebben gemaakt en die wij samen groot gaan maken. Onze liefde die we hun geven waarmee ze uitbloeien tot twee mooie individuen die de hele wereld aan kunnen!

Zijn deze gouden momentjes herkenbaar voor jullie? Genieten jullie ook met zoveel liefde van jullie gezin, wat is het toch ook mooi he. Het moederschap door de roze bril dat wel.

Instax, leg deze momenten vast! 

Van Prénatal kreeg ik de vraag wat mijn gouden momentjes zijn, nou die heb ik net met jullie gedeeld. Maar ook kreeg ik een te gekke Instax Mini dit is een camera waarmee je jou mooist momentjes vast kunt leggen. Het leuke is dat de camera ze direct afdrukt en je dus de foto’s gelijk op kunt hangen. Ik vind het bijvoorbeeld te gek om een lijntje te maken met knijpertjes en de foto’s daarop op te hangen. Ook heb ik één van de foto’s in mijn portemonnee gedaan en zo heb ik mijn liefjes altijd bij me.

WINWINWIN! 

Hoe geweldig is het dat je nu dus ook zo’n toffe camera kunt winnen?
Ga naar www.prenatal.nl/feestdagen om kans te maken op deze camera maar ook voor de nodige feestdagen tips en inspiratie. Ik zeg dikke YAY!

Wat zijn jullie gouden momentjes? Laat het me weten hieronder of op Instagram natuurlijk.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts