Mijn Bailine avontuur plus het eerste resultaat!

28 september 2018

Mijn Bailine avontuur plus het eerste resultaat! Wat verloor ik qua cm?

Zoals de meeste weten ben ik begonnen om weer wat lekkerder in mijn vel te gaan zitten. Hoe ik dit doe? Ik let op mijn eten, ik eet gezond en gevarieerd. Ook ben ik weer begonnen met sporten, bodypump is mijn favoriet in de sportschool. Een lesje die al de spiergroepen behandeld voor mij echt top anders sta ik vaak in die sportschool te kijken wat ik moet doen. Maar toen kwam dus Bailine Haaglanden op mijn pad, misschien hebben jullie wel eens wat gezien in mijn story op Instagram. Ik kreeg vaak de vraag wat dit is en of het echt werkt, in deze blog deel ik mijn eerste resultaten! 

Bailine Haaglanden dus, het is dé Scandinavische methode voor mentale training, voedingsadviezen en individuele figuurvorming voor vrouwen. Maar ja die individuele figuurvorming wat houdt dat precies in dan he.. Als jullie mijn story hebben gevolgd op Instagram hebben jullie dus wel eens filmpjes voorbij zien komen van mij liggend op een bank met allerlei draden en elektroden op mij bevestigd. Dit is dus computergestuurde elektrotraining. Het zorgt ervoor dat alle spieren één voor één opgewarmd worden, daarna allemaal tegelijk getraind worden en na afloop gerekt worden. Dit gebeurd dus allemaal in 30 minuutjes terwijl jij lekker ontspannen op een bed ligt. LIGGEND SPORTEN DUS!

Er zijn allerlei verschillende programma’s die dus trainen wat jij op dat moment nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld af van je slappe (zwangerschaps-)buikje of heb je cellulitis op je billen en/of benen dan kan je daar een speciaal programma voor gebruiken. Bailine Haaglanden gaat tijdens je eerste (proef-) behandeling kijken wat er goed bij jou en je lichaam past. Je wordt gewogen, opgemeten en bekeken welke resultaten haalbaar zijn.Top! Je moet dus zien dat de 30 minuten sessie een intensieve krachttraining simuleert vergelijkend is met 1,5 à 2 uur in de sportschool. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je stofwisseling en je vetbranding versnelt. Bailine Haaglanden zet dus vetmassa om in spiermassa.

Maar werkt dit dan ook echt?
Het klinkt allemaal prachtig mooi, maar werkt dit ook… Dit is een vraag die ik vaak gesteld krijg. Het is geen crashdieet, iets wat snel werkt maar wat vaak tijdelijk is. Dit is iets wat ik vroeger nog wel eens deed ‘even’ snel die 5 kilo eraf voor je op vakantie gaat. Dit is leuk maar zit er na twee zakken chips , een paar cocktails en uiteten gauw weer aan. Bailine Haaglanden gaat anders te werk, je gaat bewuster om met je lichaam. Zo kijk ik bijvoorbeeld beter naar wat ik in mijn mond stop, genieten mag ik nog steeds hoor! Ik ben nu een paar weken bezig en na vijf behandelingen (ik ga als het even kan twee keer per week) wordt alles weer opgemeten en krijg je je eerste ‘resultaten’, Omdat er veel vraag naar was wil ik dit dus ook met jullie delen.

Mijn resultaten:
Na 5 behandelingen, dus na zo’n twee en een halve week heb ik weer een meting en weging gehad. Na deze meetsessie kan ik jullie vertellen dat ik toch echt wel tevreden ben over de resultaten. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, liggend op een bed cm verliezen, ja ja. Ik hoor het mezelf nog zeggen maar lieve mensen het werkt dus wel degelijk! Hier komen mijn resultaten.

Rug: 2 cm
Taille: 3 cm
Heupen: 3 cm
Billen: 3 cm
Dijen: 6 cm
Knieen: 2 cm
Kuiten: 1 cm
Bovenarm: 2 cm
Totaal: 22 cm

Dus na 5 behandelingen, zo’n twee en een halve week verder ben ik maar liefst 22 cm verloren. Ook kan ik zeggen dat mijn energielevel gestegen is en ik dus weer wat fitter uit mijn bed stap. Ik ben meer dan happy met dit resultaat en ga dan ook lekker door met de behandelingen om zo lekkerder in mijn vel te komen en me weer happy te gaan voelen als vrouw van, moeder van en vriendin van! Op naar een betere versie van mezelf.

Zijn jullie ook benieuwd geworden naar Bainline Haaglanden? Volg ze dan op InstagramFacebook of kijk direct even op de website.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts