Marcel's green soap hygiënische doekjes en hand wipes.

12 februari 2021Fashion / Beauty

Marcel's Green Soap is een duurzaam Nederlands schoonmaak- en persoonlijke verzorgingsmerk. Misschien kennen jullie dit al wel? Ik gebruikte namelijk al een lange tijd de handzeep van dit merk en vind die erg prettig. Sinds een tijdje hou ik mij namelijk bezig met propducten die goed zijn voor de aarde of tenminste een stuk beter dan een heleboel producten waar veel rotzooi in zit. Zo vindt Marcel's green soap het belangrijk om de beste, plantaardige ingrediënten te vinden die goed zijn voor je huis en huid, maar ook voor het milieu. Elke week worden miljoenen liters schoonmaakmiddel door de gootsteen gespoeld. En elke week komen er miljoenen plastic flessen in het milieu terecht. Dat moet veranderen! Met Marcel's Green Soap maak je niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld om ons heen. Een fijn idee toch dat je daar aan kunt bijdragen?! 

 

Hygiënische doekjes

Ik kreeg van Marcel's Green Soap een heerlijk pakketjes met voor mij wat bekende producten zoals de handzeep, een deo en shampoo bars. Maar ook hygienische doekjes en handwipes! Die zijn nieuw voor mij, maar dus ook voor Marcel's Green Soap. Ze hebben deze sinds kort op de markt gebracht. De doekjes zijn 100% biologisch afbreekbaar! De doekjes zijn gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten, met 100% biologische oliën en ze bevatten alcohol voor extra hygiëne. Maar ondanks dat er alcohol in zit ruiken de doekjes hartstikke lekker! Naspoelen is niet nodig, wat de doekjes nog handiger maakt voor onderweg. Je snapt wel dat er een pakje handwipes in de auto ligt he! Super handig na bijv boodschappen doen, ik merk dat ik dat namelijk erg prettig vind als ik spullen aan heb geraakt die andere mensen ook aangeraakt hebben. 

De handdoekjes zijn zacht voor je huid door de toegevoegde glycerine en aloë vera. De schoonmaakdoekjes zijn gemaakt om hygiënisch vuil te verwijderen van elk hard oppervlak, zoals tafels, vloeren of het aanrecht. Dus ik zou zeggen probeer ze eens, fijn voor jezelf en fijn voor het milieu! 

Het fijne aan mijn werk is dat ik dus regelmatig producten mag uitproberen maar van producten zoals deze word ik extra blij. Ik word ook steeds kritischer met het kopen van schoonmaakmiddelen of verzorgingsproducten omdat ik door mijn werk steeds meer kennis krijg van goede en fijne merken die dus goed zijn voor jezelf en voor het milieu. Voor mij een echte win win situatie en het fijne ervan is dat ik mijn mening over deze producten mag delen met jullie en jullie hopelijk op deze manier ook sneller grijpen naar bijvoorbeeld Marcel's Green Soap! 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts