Lilliputiens, wat een leuk merk!

07 januari 2019 Sponsored, Speelgoed / gadgets

Lilliputiens, een speelgoedmerk met leuke kleurtjes en waar kindjes van alles mee kunnen ontdekken. Zelf kende ik dit speelgoedmerk nog niet maar toen ik een aantal dingetjes opgestuurd kreeg was ik eigenlijk direct fan. Aan alles is gedacht, zo heb ik een leuke knuffel voor Foss met een bijtring, knisperonderdeeltjes en trekonderdelen. Zo kan Foss dus ontdekken, knuffelen en spelen tegelijk. Hoe leuk is dat! Ook zijn er genoeg leuke items voor Senn beschikbaar, die vooral ook leerzaam zijn. 

Als ik een merk nog niet ken zal ik niet direct helemaal vol lof over iets spreken omdat ik het gewoon weg nog een beetje moet leren kennen. Maar zoals ik in het voorstukje al schreef ben ik echt helemaal gek van dit speelgoed. We kregen voor Senn een soort kalender met het jaartje rond, zo kan hij elke dag kijken welke dag het is, wat voor weer het is en welk seizoen. Door middel van plaatjes wordt dit ook duidelijk gemaakt voor hem, elke dag doen we even de kaartjes goed en leert hij beter de dagen van de week. Al hij straks op de basisschool zit zal dit helemaal goed van pas komen.

Foss werd helemaal verwend door de dames van dit leuke merk, hij kreeg twee ontdekkingsknuffels en een mega grote neushoorn. Hoe tof is dat! De twee ontdekkingsknuffels hadden van alles om te ontdekken, zo zaten er bijtringen aan, een knuffeltje die in zijn mondje verstopt zat, een trekspeeltje die trilde wanneer je hem uittrekt en een knisperoortje. Foss kan dan ook uren spelen met deze leuke knuffels. Ze hebben ook leuke opvallende kleurtjes zodat baby’s lekker uitgedaagd worden. Vroeger was ik erg van de basickleuren en eigenlijk zo min mogelijk kleur maar hier ben ik wel van teruggekomen. Voor kinderen en vooral baby’s is kleur juist zo belangrijk in de ontwikkeling dat ze zoveel mogelijk kleurtjes zien. Dus de knuffels blijven dan ook echt in trek bij onze kleine man. Als hij lekker in de box ligt vindt hij het dan ook leuk om lekker met deze te spelen.

Nu heb ik het nog niet gehad over de te leuke neushoorn, want wat is dat voor een ontzettend gaaf ding zeg! Echt een toffe knuffel waar je dus van alles mee kunt doen. In de mond van de neushoorn zit bijvoorbeeld een groot gat waar je allerlei spulletjes in kunt verstoppen. Dit vindt vooral Senn erg leuk en als ik dan mijn telefoon kwijt ben moet ik daar zoeken Nee dat is gelukkig maar een keertje gebeurd, hihi.

Verder zitten er aan de neushoorn nog veel meer dingen om te ontdekken, zo is de neus een knisperonderdeel en kun je de toekan eraf halen en er weer op plakken. Foss vindt het ook heerlijk om lekker te chillen op de neushoorn, zo kan hij heerlijk er tegenaan liggen. Echt heerlijk om hem zo te zien relaxen. Voor een impressie kijk dan even de foto’s hieronder.

Hadden jullie al van dit leuke merkje gehoord? Check dan anders snel de site.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties