Lilliputiens, iets wat niet mag ontbreken als cadeau voor de feestdagen.

27 november 2020 Speelgoed / gadgets

Al sinds de geboorte van Foss ben ik gek op het merkje Lilliputiens. Het is een duurzaam speelgoedmerk met fantastisch mooie items. Ieder item is afgestemd op de leeftijd van het kind en zijn of haar ontwikkelingsbehoeften. Het merk staat bekend om zijn bonte kleuren, kleuren die kinderen aanspreken. De meeste items zijn van stof en sommige zijn gemaakt van hout. Iedere keer komen dezelfde personages terug dus je kindjes gaan de personages ook herkennen. Sinds kort i zijn er wat nieuwe personages toegevoegd aan de serie. Ik blijf het en fantastisch mooi speelgoedmerk vinden en heb dan ook met alle liefde een anatal van deze items als cadeautjes voor de kids. Lees jij mee wat ik heb uitgekozen voor Foss en voor Joes want ik denk dat ik ooik jullie hiermee zou kunnen inspireren. 

Rosalie de ontdekkingskoe. 
Rosalie de koe heb ik uiteraard voor Joes uitgekozen. Het is een koe waar hij al zijn fantasie in kwijt kan. Het is een ware uitdaging en prikkeling voor zijn zintuigen. Zo zitten er geluidsitems in verwerkt als je in haar neus knijpt gaat ze loeien, De koe gaat Joes echt helemaal fantastisch vinden nu kan hij er nog niet heel veel mee maar straks wel natuurlijk. 

Speelboekje de boerderij.  
Dit speelboekje is gewoon een item wat een baby moet hebben, een boekje is altijd zo leuk om mee te nemen in je tas en lekker met je kindje te zitten. Natuurlijk is het ook fantastisch om hem zelf van alles te laten ontdekken in het boekje. Joes stopte nu vooral het rode bijtspeeltje in zijn mond. Heerlijk gezicht! MAar ik weet zeker dat hij straks ook veel met dit boekje zal gaan spelen. 

Mijn eerste boerderij. 
Hoe fantastisch is deze boerderij! Hij is nu in eerste instantie voor Foss maar gaat straks natuurlijk ook super leuk voor Joes zijn of voor ons neefje wanneer hij bij ons thuis is. De boerderij is helemaal van stof en alle diertjes zitten hierin, alleen het leuke is dat je de boerderij uit kunt klappen en ze op deze manier echt kunnen spelen mt de boerderij en de diertjes zowel binnen als buiten kunnen zetten. 

Noa pop. 
Dit items is echt op het lijf geschreven voor Foss, onze poppenpapa. Hij is gek op het zorgen voor zijn kleine broertje en loopt nu dus dagen rond met de pop. Hij vindt het leuk om te zorgen, flesje te geven en de pop lekker te knuffelen. Zo ben ik er ook van overtuigd dat poppen helemaal niet voor meisjes hoeven te zijn en jongens ook deze skills hebben om voor een pop te zorgen. Het is juist ontzettend leuk om te zien dat je kindje hier ook interesse voor heeft. 

Benieuwd waar je deze toffe spulletjes kunt kopen? Ze hebben een aantal 'stenen'winkels waar het speelgoed verkocht wordt maar ook een aantal webshops dus raadpleeg je grote vriend google eens en wie weet kom jij straks ook thuis met mooie spulletjes va ndie merk, 

De items die ik nu heb uitgelicht is natuurlijk nog maar een fractie van al het moois wat nog op de website staat. Maar ik zou zeggen neem eens een kijkje en je word net als ik verliefd op dit mooie merken met duurzaam speelgoed. Benieuwd naar de site klik dan even hier

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties