Parse error: Unexpected token; token 3 expected in file '[inline]' on line 15 Kidsdeco, favorietje hoor! - Home

Kidsdeco, favorietje hoor!

22 januari 2019 Speelgoed / gadgets

In deze blog ga ik het hebben over één van mijn favoriete online shops. Of te wel kidsdeco. Het is een online shop waar ze ontzettend veel te bieden hebben. Naast kidsdeco hebben ze ook weddingdeco en partydeco. De namen zeggen het eigenlijk al, alles voor je kids, voor je wedding en voor de party. Lees gauw verder als je wil zien wat ik heb geshopt én wat er nog op mijn wishlist staat.

Bij het openen van de website van kidsdeco word je direct verliefd, zoveel mooie spulletjes voor je kids. Geloof me alles wat ze verkopen wil je hebben, ik word ook ontzettend hebberig van zulke te gekke webshops. Zo hebben ze spullen voor de babykamer, speelkamer, verzorgingspullen, kleding en ga maar door. De meeste toffe merken in één shop, wie houdt daar nou niet van!?

Zo vind je e merken, cam cam copenhagen, eef lillemor, elodie details, kids concept, misioo, naifcare, sebra en ga maar door. Als moeder van twee kleine kids gaat mijn hart sneller kloppen bij het horen en zien van deze merken. Ik zou alles wel willen kopen maar helaas geen geldboompje in de tuin dus moet ik net als vele andere sparen voor mooie spullen. Maar als ik dan geld opzij leg wil ik dit wel uitgeven aan duurzame en mooie producten. Die vind je dan ook zeker bij kids deco.

Benieuwd wat ik voor mijn kids heb gescoord?
Een ballenbak van MISIOO stond al enige tijd op mijn verlanglijstje, ik was steeds aan het afwegen of ik dit echt wat vond en of ik dit ook echt leuk zou vinden. Ik zag mezelf namelijk alweer rennen achter alle ballen aan die Senn of Foss er dan constant uit zouden gooien. Maar nadat deze dus ontzettend lang in mijn hoofd zaten heb ik de keuze gemaakt om hem toch aan te schaffen. En raad eens lieve moeders, hij is geweldig! Senn ruimt de ballen ook elke keer netjes op als ze eruit vallen, wie had dat gedacht. Dan denk ik hardop, you go girl! Want even he zulke dingen maken mij als moeder zo trots als mijn kleine man het netjes opruimt. Over de fantasie heb ik het dan nog niet eens gehad, Senn is en echte jongen, een rauwdouwer. Senn springt in de ballenbak, gebruikt zijn wobbel om erin te glijden echt uren speelplezier. Of hij verstopt zich, hoe cute als je dan twe van die peuterbilletjes bovenuit de ballenbak ziet komen, en het kind maar denken dat ik hem niet zie. Maar ik als moeke zijnde speel lekker mee hoor, lachen gieren brullen dus. En Foss? Tja ik dacht dat hij nog een beetje klein zou zijn voor de ballenbak, maar niets is minder waar het kind vind het heerlijk. Lekker zitten balletjes grijpen en lachen met zijn broer. Ik geniet intens als ik die twee zie spelen. Zeker nu Foss wat groter wordt spelen ze steeds meer met elkaar dus de ballenbak is hier een grote hit, ik weet zeker dat we hier nog jaren plezier van gaan hebben!

Naast de ballenbak was ik ook al een enorm lange tijd fan van de mammoet van Kids concept. Kid’s concept is een Zweeds merk met prachtige duurzame producten. Veel van hun speelgoed is van hout en gericht op de moderne huishoudens. De mammoet collectie is dan ook al een hele tijd favoriet. Ik wilde ook erg graag het schommelpaard of wel de schommelmammoet hebben. Foss kan hier op dit moment nog niet zoveel mee maar het is een echte eyecatcher in de kamer van de kleine man. Naast het schommelpaard vond ik het trekdiertje ook zo gaaf. Dus de collectie is al uitgebreid. Het enige wat nu nog op mijn verlanglijstje staat is de mammoetkop voor aan de muur. Die vind ik ook zo fantastisch. Maar iedereen moet iets te wensen hebben toch? Deze staat dan ook nog hoog op mijn lijstje en wie weet komt hij erg gauw!

Naast kidsdeco bestaan dus ook de sites met alles voor de trouwdag en voor de feestjes. Neem gerust eens een kijkje op alle drie de sites. Kidsdeco Weddingdeco en Partydeco.

I just love everything!

Hopelijk heb ik jullie wat tips kunnen geven over deze te gekke webshops en wie weet heb jij straks een te gek gestyld feestje óf een aantal toffe spulletjes voor de kids.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties