Inge’s interieur en fashion. Even voorstellen.

04 augustus 2018 Interieur

Inge’s interieur en fashion. Even voorstellen.

Of ik Gastblogs wil schrijven over mijn Kids en Kidsfashion. Daar hoefde ik niet lang overna te denken, YES PLEASE, Love It!!

Ik ben Inge (33) en moeder van 3 stoere boys, Brooklyn (8) Dane (3) en Riff (1) en ben altijd wel bezig met Kidsfashion en of Interieur. Ik vind het heerlijk om de kids zo aan te kleden dat ze net even anders zijn maar wel zichzelf en lekker stoer blijven. Heerlijk die aparte twist. Ook ben ik gek op interieur, de kinder kamertjes krijgen om de zoveel tijd ook weer een verandering omdat het dan bij mama weer begint te kriebelen. Ik ben dan ook altijd wel aan het rommelen en schuiven in huis, heerlijk ik hou ervan. Je zou misschien denken wat een drukte maar NEE ik word er juist rustig van. (Lees: mijn meditatie met 3 kids hihi.)

Op instagram kun je mij volgen onder de naam: @mom.and3boys

Ik ben altijd wel bezig met de kinderkamers. Zo hebben we als laatste het speelhuisje van beneden weer naar boven verplaatst en staat hij nu in Dane zijn kamer..
Ideaal voor loge’tjes maar ook om i te spelen en voor al de poppen die er elke dag in liggen, haha.
Een geweldige papa in spe die kleine jongen. Echt een ideaal plekje om te spelen en te relaxen in een!

Dane heeft een lichte kamer met de kleuren zand, zwart en wit.. rustig en tijdloos daar hou ik van. Er is in de kamer ook echt genoeg ruimte om te spelen voor meneer!

Kennen jullie de Wobbel al? Big Love wij zijn er gek op (ideaal ding voor jong en oud) om op de gymen maar ook voor de autobaan. Zo leggen de jongens er rubberen autobaandelen op van way to play. Echt ideaal en handig in gebruik ook voor de kleintjes onder ons. Dane en Riff pakken dan ook altijd de tram koffer erbij en VROEMMMM rijden maar.
De muurstickers vind ik ook zo leuk, ze zijn echt ideaal en je kunt ze plakken waar je maar wilt! Zo maak je in een handomdraai een leuke verandering in je kamer.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vonden, toch wel een beetje spannend zo’n eerste keer.
Lezen jullie de volgende keer ook weer mee?! Dan laat ik jullie graag wat toffe items zien van de nieuwe wintercollecties!

Lieve Groetjes Inge

XOXO

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties