Het ideale cadeau voor de feestdagen

24 oktober 2018Shoptips

Het ideale cadeau voor de feestdagen

De feestdagen staan weer op ons te wachten, voor een heleboel mensen veel stress en familieverplichtingen haha. Maar ook een tijd van gezelligheid, kaarsjes aan, met een plaidje op de bank etc. Ik vind de winter altijd erg gezellig, t/m 1 januari, daarna mag het van mij altijd weer gauw zomer worden. Is dit herkenbaar voor jullie?
Maar daar wil ik het nu niet over hebben, nee ik wil het hebben over het ideale cadeautje voor de kids.

Senn heeft afgelopen week een micro step gekregen, wat een fantastisch ding is dat toch. In eerste instantie vond Senn het een beetje spannend en wist hij niet goed hoe hij ermee moest sturen. Het is namelijk zo dat het moet leunen om een bochtje te maken en niet zoals met zijn fietsje het stuur een gooi naar links of rechts geeft. Nee dit was dus zeker even wennen voor onze kleine man. Na een beetje oefenen lukte dit al snel en is hij werkelijk niet van zijn stepje af te slaan. Ik vind het fijn dat hij op deze manier ook zijn motoriek weer verbetert en er elke dag een stuk beter in wordt.

Na één dag wilde hij al op de skatebaan bij ons om de hoek en scheurde hij zo van de heuvels af, kleine daredevil!

De Micro step is verkrijgbaar in super veel verschillende kleurtjes en maten. Zo kun je er eentje voor de kleintjes bestellen met een zitje erop, super handig! Maar ook voor de oudere kids is er een variant. Wij hebben zelf voor de mini gekozen, deze is voor de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Senn is nu drie en een half en ik heb best getwijfeld welke step dan het beste zou zijn. Maar uiteindelijk heb ik toch voor de mini gekozen en het stuur kan nog een flink eind omhoog dus ik denk dat de maxi step dan ook een stuk te groot had geweest.
Qua kleur heb ik natuurlijk ook nog getwijfeld (twijfelkont hier hoor mensen) maar ik dacht voor Senn wil ik een stoer kleurtje en een leuk hip kleurtje… dus waar kies je dan voor he? Juist voor GEEL! De gele step heeft naast zijn super hippe kleurtje ook nog toffe led lampjes in de wielen waardoor Senn in het donker ook goed opvalt, super met de winter voor de boeg en hij dus regelmatig in het donker zal steppen.
Naast de step heb ik ook een helmpje erbij besteld, voor mij een puntje extra veiligheid omdat Senn dus vaak zo snel gaat. Op de skatebaan moet hij bijvoorbeeld van mij altijd zijn helmpje op. De helm heb ik ook bij Micro step besteld, ze hebben hier super mooie designs.

Hebben jullie al nagedacht over een leuk cadeautje voor de minimensjes onder ons? Kijk dan vooral even op de site van micro-step of volg ze op Instagram.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts