Het geboortekaartje en waarom deze naam?

22 juli 2018Speelgoed / gadgets

We hebben veel vragen gehad hoe we op de naam Foss Fender zijn gekomen en of we waarde hechten aan de betekenis van de namen. Ook kreeg ik veel complimenten over ons geboortekaartje. Zijn jullie ook benieuwd? Lees dan gauw verder. 

Wij zijn de namen heel cliché gewoon tegengekomen op het internet, niks bijzonders of speciaals. Wel waren we erg laat met het bedenken van een naam, ik vond het erg lastig en de eerste 24 weken durfde ik sowieso nog niet na te denken over namen etc. Pas toen de rust er een beetje in kwam ging ik dus hier ook over nadenken.

De meesten die mijn blogs volgen weten dat we lang getwijfeld hebben tussen twee namen, zo vonden we Faas en Foss beiden erg tof! Ik was ervan overtuigd dat ons zoontje Faas zou gaan heten, maar een paar weken voor de geboorte begon ik echt te twijfelen. Ik vond Foss steeds leuker worden en meer passen bij Senn en Skye, waarom ik dat beter vond passen weet ik eigenlijk niet. Ik denk dat vooral de betekenis van de namen de doorslag heeft gegeven. Foss betekent namelijk strijder en Fender betekent beschermer. Deze combinatie vond ik prachtig, zeker omdat deze zwangerschap mentaal af en toe best een strijd is geweest. Deze strijd hebben we gewonnen, onze strijder is geboren! Beschermer vond ik mooi naar Skye toe zo voelt het of zij haar broertje altijd zal beschermen. De namen passen naar mijn idee dus perfect bij ons en natuurlijk ons mannetje.

Ons toffe geboortekaartje is van 4cards.nl, Muriel is de persoon achter 4cards. Met veel plezier en enthousiasme zal ze je altijd helpen met het meedenken om het perfecte kaartje voor jou te laten maken. Zo hielp ze mij ook met het ontwerpen van ons geboortekaartje en de opmaak van de tekst. Ik ben namelijk zelf niet zo handig met zulke dingen en was dus ontzettend blij dat ze ons hielp met het maken van ons perfecte kaartje. Ik wilde graag een rustig kaartje, puur en niet teveel poespas. Toen ik dit kaartje tegenkwam was ik dan ook echt meteen verliefd. Het leuke van 4cards is dat je jouw geboortekaartje helemaal zelf kunt samenstellen, zo kan je altijd jouw perfecte kaartje creëren. Of je kunt een bestaand kaartje een beetje aanpassen, bijvoorbeeld een kleur veranderen of een plaatje verplaatsen. Ik vond dit heel handig en heb dan ook een paar kleine details in de kaart veranderd naar mijn smaak.
Bij het bestelproces van de kaartjes kun je ook een proefkaartje bestellen, deze wordt geleverd met proefstalen van de papiersoorten die je kunt kiezen. Ik had gekozen voor oud hollands, dit is een stuk dikker papier waardoor het kaartje er echt prachtig uit si komen te zien. Naast de papiersoorten kun je ook kiezen voor allerlei kleuren enveloppen, ik koos de kraft enveloppe met een mooie sluitzegel erbij. Geloof me echt hét perfecte kaartje voor ons. Ik heb ook ontzettend veel reacties gekregen over hoe leuk mensen het kaartje vonden!
Naast geboortekaartjes kun je ook terecht voor trouwkaarten. Dit werkt in principe hetzelfde als de geboortekaartjes, deze kun je helemaal zelf samenstellen.

Zijn jullie benieuwd geworden naar de kaartjes? Kijk dan gauw op www.4cards.nl en stel je geboorte- of trouwkaartje helemaal zelf samen. Willen jullie op de hoogte blijven volg 4cards dan op instagram of op facebook.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen waar wij ons geboortekaartje hebben uitgekozen én hoe wij op de naam van ons mannetje zijn gekomen.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts