Heb ik mijn vluchtkoffer al ingepakt? Of stel ik daadwerkelijk ALLES uit?

27 mei 2018 Fashion / Beauty

Heb ik mijn vluchtkoffer al ingepakt? Of stel ik daadwerkelijk ALLES uit?

De titel zegt het al, heb ik mijn vluchtkoffer al ingepakt? Ondertussen ben ik alweer 38 weken zwanger en kan de kleine man dus ieder moment komen. Binnen nu en vier weken hebben wij ons mannetje in onze armen. Wat een gek idee is dat maar ook zó leuk! De tijd is ineens zó ontzettend snel gegaan maar heb ik alles wel op orde? Bij Senn stond alles netjes vanaf een week of 35 klaar en was ik helemaal voorbereid. Is dat deze keer ook zo? En vooral de vraag heb ik mijn vluchtkoffer al klaar staan? Benieuwd? Lees dan gauw verder ; )

38 weken alweer wauw, ik kan het me bijna niet voorstellen dat wij ons mannetje elk moment kunnen ontmoeten. Maar het is toch echt zo, binnen nu en vier weekjes gaat dat moment aanbreken. Ben ik daar al helemaal klaar voor? Nou bijna, maar er is een dingetje wat me toch elke keer een beetje tegenhoudt. Wat dat is kan ik niet precies benoemen maar ik stel nogal wat zaakjes uit. Ik denk omdat ik toch meer bezig ben met Senn en dat de dingen die ik uitstel niet zo noodzakelijk zijn.

Toch is die vluchtkoffer best wel een noodzakelijk dingetje, vinden jullie ook niet… Maar waarom stel ik dit dan uit? Een tijdje geleden heb ik de vraag gesteld wat er absoluut niet mag missen in de vluchtkoffer ik kreeg hier echt super handige tips mee. Deze heb ik uiteraard opgeschreven en na deze blog neem ik mezelf dan ook voor die tas verder in te pakken.

Ik heb dan ook al wel een beginnetje gemaakt met de tas. Zo zitten er 3 rompertjes in, twee pakjes, twee mutsjes, een jasje, 3 grote oma onderbroeken, sokken en hmm… ja dat was het. Er zit dus nog bijna niets voor mij in. Maar het stomme is dat ik dat eigenlijk ook pas op het laatste moment kan inpakken. De lekkere wijde shirts heb ik nu ook nog graag aan net zoals die lekker flodderbroekjes die er ook nog enigszins leuk uitzien. Want met dit warme weer is zo`n flodderbroekje heerlijk maar als ik straks bevallen ben is dat natuurlijk ook fijn. Mijn make-up kan ik pas het allerlaatste moment pakken want dat heb ik nu nog dagelijks nodig net zoals overige toiletspullen. Nu zijn er een aantal dingen die ik straks wel vast in die tas kan doen denk maar aan lippenbalsem, die tip kreeg ik bijvoorbeeld onder mijn instagrampost. Hoe handig is dat ik had met Senn echt droge lippen maar was dit toch wel weer vergeten. Door jullie denk ik er nu dus weer aan.

Daarom wil ik voor jullie ook mijn top 5 van meest handige tips voor in de vluchttas willen delen. Zijn jullie benieuwd? Kijk dan gauw naar het lijstje hieronder.
1. Met STIPT op nummer 1 de lippenbalsem dit is echt ontzettend handig en die ga ik dan ook zeker in mijn tas stoppen.
2. Haar elastiekjes dit is ook een toptip het lijkt me verschrikkelijk als mijn haar langs mijn hoofd hangt en ik het niet vast kan maken met zo´n ontzettend florissante knot op mijn kop! Haha!
3. Voedselpakket, zowel voor jou als voor manlief. Want uit mijn ervaring kan een bevalling heeeel lang duren.
4. Slippers voor tijdens en na de bevalling, die douchevloertjes in het ziekenhuis zijn vaak niet zo fris en anders voelt het niet zo fris.
5. Een mooi dekentje voor de eerste foto´s van je kleintje. Die ziekenhuis dekentjes zijn vaak niet zo mooi maar de eerste foto is vaak wel een erg belangrijk momentje.

Welke tas ik mee neem? De MOZZbag, deze is én lekker ruim en super stylish. Iets waar ik toch wel een hoop waarde aan hecht. Hadden jullie echt een koffer mee of net zoals ik een ruime luiertas? Ik ben ontzettend fan van deze mooie tas en mag dan er dan ook eentje weggeven. Hoe gaaf is dat!! Je kunt dus meedoen om een luiertas naar keuze te winnen. Kijk gauw op www.mozzbags.nl om te zien welke tas jij het liefst zou willen winnen!

Ik ben erg benieuwd wanneer jullie je tas klaar hadden staan, laat je het me weten in een reactie? Zijn er bijvoorbeeld moeders die dit met hevige weeën nog stonden in te pakken!?

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts