Goodiebox, een nieuwe verwennerij!

17 mei 2018Fashion / Beauty

Goodiebox, een nieuwe verwennerij!

In mijn vorige blog heb ik jullie kennis laten maken met de goodiebox, het echte verwenmomentje voor jezelf. Nog niet gelezen? Klik dan hier om deze blog nog even te lezen en te zien met wat ik ben verwend. Afgelopen week kwam er een nieuwe box binnen! Oehhh nieuwe verwennerij, I love it! Uiteraard deel ik dit graag met jullie en zal ik jullie dus meenemen in mijn unboxing momentje. 

De goodiebox staat voor mij echt voor het verwenmomentje, iets wat er als moeder zijnde vaak toch bij in schiet. Zonde, want zo’n momentje gun ik iedere vrouw. Niet alleen de moeders maar allen vrouwen zouden eens per maand zo’n heerlijke box moeten ontvangen. Het echte ‘sinterklaasmomentje’ wanneer je de box ontvangt en nog niet weet wat erin zit. Hoe leuk is dat! De spanning bij het openen en dan de blijheid bij het zien van al die mooie producten! Nogmaals lieve dames, ik gun jullie allemaal zo’n toffe box.

Maar wat zat er nou precies in deze editie van de goodiebox? Are you ready? Ik ga het jullie natuurlijk uitgebreid vertellen.

  • Evolve Hyaluronic Serum. Een prachtige serum voor de huid, echt dames wat een heerlijk product. Dit wil iedere vrouw. Je kent het vast wel dat je gezicht een beetje droger wordt door het zonnetje en na het douchen voel je het direct trekken. Toen ik deze serum van Evolve erop deed voelde mijn huid direct soepel aan.
  • Naobay Equilibria face mist toner. In één woord HEERLIJK. Tijdens mijn zwangerschap kan ik die warme dagen een stukje minder goed verdragen als normaal gesproken. Ik merk dus dat ik af en toe flink toe ben aan wat verkoeling. Deze mistspray is dan echt de top. Het werkt super voor mij om mijn huid gehydrateerd te houden maar ook echt verkoelend op de momenten dat ik dit eventjes wat extra nodig heb.
  • Doucce Fierse and fine graphic pen. Een super fijne eyeliner met een stevig puntje waardoor je eyeliner zetten echt fantastisch lukt! Ik ben zelf echt gek op dé perfecte eyeliner, het maakt je look helemaal af. Ik kan dan ook helemaal happy worden als mijn eyeliner on fleek is!
  • UOGA UOAGA moon path natural highlighter. Voor de perfecte look is een highlighter natuurlijk onmisbaar. Dit zijn dingen die ik vaak vergeet, maar met deze leukerd maakt het het leuker om eens voor de perfecte make-up look te gaan. Met deze highlighter sta je goed op de foto en kom je mooi voor de dag op bijvoorbeeld een feestje.
  • STARSKIN Detoxing sea kelp leaf cleansing foam. Ken je dat die hele zachte huid na een dagje dobberen op zee. De zee is namelijk ontzettend goed voor je huid. Met deze foam kun je je huid helemaal tot rust laten komen. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke producten en geloof je me je gezichtje voelt zo zacht als een babyhuidje! Wie wil dat nou niet?!

Het thema van deze box is #instafriendly, mijn favoriete sociale kanaal en voor vele andere net zo. Ik ben gek op instagram en word daar ook flink geïnspireerd door mooie feeds en mooie foto’s. Deze goodiebox bevat zoals hierboven te lezen is allemaal #instafriendly producten die ervoor zorgen dat jij nog mooier eruit ziet op die ‘insta’ perfecte foto. Zonder instagram kan je natuurlijk ook shinen en met deze producten moet dat helemaal goed komen.

Zijn jullie ook nieuwsgierig naar zo’n heerlijke goodiebox vol verwennerij? Bestel dan jou box hier! Het is een verwenmoment die ik iedere vrouw gun, want we zijn het waard!

Ik hoop dat jullie weer geïnspireerd zijn geraakt door mijn woorden en a good choice maken wat betreft deze leuke box!

Liefs Eline

P.S. Selfies maken is niet mijn sterkste kant maar let’s give it a try 

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts