Goodiebox, beauty around the world.

26 juli 2018 Fashion / Beauty

Goodiebox, beauty around the world.

Dit is niet mijn eerste blog over de goodiebox, zoals jullie weten ben ik er helemaal gek op! Heerlijke producten in een fantastische box. Het is werkelijk elke maand weer een cadeautje om zo’n leuke box te krijgen. Deze maand neem ik jullie mee de wereld rond. Het thema van deze maand is namelijk beauty around the world. Benieuwd welke toffe producten er deze maand weer in de box zaten, lees dan gauw verder! 

Dit jaar ga ik niet op vakantie, dit is voor mij best wel een dingetje. Ik ben namelijk gek op vakanties, warm weer en strand! Gelukkig heb ik het meeste wel voor de hand, zo woon ik op vijf minuutjes afstand van het strand en is het al weken lekker weer. Maar toch is dit niet hetzelfde, op vakantie hebben we allemaal namelijk net wat meer tijd voor en met elkaar. Ik ben nu nog met verlof dus tijd zat zou je zeggen, maar omdat Steef gewoon werkt en Senn wel naar zijn ‘schooltje’ gaat, blijft het hier doordraaien. De momenten die we samen met elkaar hebben zijn dan ook heerlijk. Om me toch nog wat meer in de vakantie stemming te brengen ontving ik de goodiebox, wauw! Het thema van deze maand is beauty around the world. Zo zaten er allerlei producten in de box met ingrediënten over de hele wereld, hoe tof is dat! Toch nog een beetje vakantie dus 

Zo zat er een heerlijke facial oil in van Dr. Botanicals. Voor deze warme dagen is dat een heerlijke olie om de huis te beschermen maar ook de hydrateren. Ik ben er gek op en gebruik hem in de ochtend als start van de dag!

product_botanicals

Wes Surf tanning lotion spray. Hét product wat we de afgelopen tijd maar ook de aankomende tijd veel kunnen en zullen gebruiken! Het is een zonnebrand met factor 30, ik hou ervan om mijn huid goed te beschermen tegen de zon maar ook om een lekker kleurtje te creeren in de zomer. Deze tanning lotion is de perfecte combi dus met de hoge beschermingsfactor en de selftan. Zo zijn we goed beschermd en lekker bruin!

product_wessurf

Masque me up, een bubbling sheet mask. Door mijn hormonen van de zwangerschap en het ontzwangeren nu heb ik soms een huid waar ik niet heel blij mee ben. Met dit masker zorg ik ervoor dat mijn huid goed schoon is en diep gereinigd wordt. Dit product komt uit Korea en door de bamboe houtskool in het masker wordt je huis ultiem gevoed. Zeg maar daaaag vermoeide net bevallen vrouw en hallo uitgerust koppie : )

product_masque

Emité makeup, active eye light. Dit is een concealer die de donkere kringen onder je ogen flink verminderd. Ook dit kan ik als moeder van twee en onrustige nachten van de kleine newborn goed gebruiken. Niet alleen de donkere kringen verdwijnen ook laat het je oogopslag er wat frisser uit zien. Het verzorgd namelijk de dunne tere huid onder de ogen.

product_emite

Naobay, orange juice foot cream. Een voeten crème voor de zomer is vaak echt een must. Door de stranddagen, vele zon en zwembadwater worden je voeten droog en pijnlijk. Met deze voeten crème voelen je voeten weer heerlijk zacht en trekt het droge gevoel na een aantal keer smeren al weg. Het fijne van deze crème vind ik dat het vooral erg snel intrekt, niet dat je dan de hele avond wegglijd in je slippertjes 

product_naobay

Laten we maar weer zeggen dat ik flink verwend ben weer deze maand en heerlijk geniet van mijn lekkere beauty momentjes. Ik als moeder weet als geen ander dat tijd maken voor jezelf best lastig is. Sinds ik de boxen ontvang neem ik echt tijd voor mezelf en ben ik ook lekker aan het genieten van al de heerlijke producten. Volg goodieboxnl op instagram of neem eens een kijkje op hun website.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties