Gezonde ijsjes bestaat dat?

16 mei 2019 Speelgoed / gadgets, Sponsored

Gezonde ijsjes, de titel zegt het al. Maar bestaat dit ook echt? En hoe gezond zijn die ijsjes dan? De meeste ijsjes zitten vol met suikers en nu is dat niet heel erg als je kind dit natuurlijk niet enorm veel eet. Maar Tijdens de warme zomerdagen die eraan zitten te komen weet ik nu al dat mijn kids het ene ijsje na het andere ijsje willen eten. En niet alleen de kinderen zelf ben ik ook gek op ijs, het liefst waterijs! 

Maar nogmaals waar ik dus vaak tegenaan liep was dat de ijsjes dus bomvol suiker zaten en ik dus vaak die strenge moeder was die zei nu is het genoeg. Ik ben niet zo'n type waar mijn kind absoluut geen suiker mag, ik vind dat Senn dat best wel mag hebben. Maar om nou bijvoorbeeld drie ijsjes te eten op een wamre zomerdag dan vind ik dat best wel even veel. 

Een tijdje geleden heb ik al de smoothies van Juice Junkies uitgeprobeerd, die waren enorm lekker en mega gezond. Dus toen Juice Junkies mij vroeg om de ijsjes van natuurlijke producten uit te testen, zei ik geen nee. Dit wilde ik wel het leek me namelijk ideaal om mijn kids dus zo'n lekker ijsje te kunnen geven waar geen rotzooi in zit. Dus wij ontvingen een doos met verschilende smaken ijsjes en natuurlijk heb ik even meegetest want ik was ook reuzebenieuwd naar de smaak. En lieve mensen wat zijn ze lekker, echt niet normaal. Ik kan ervan blijven eten vooral de mango rasberry is mijn favoriet met echte stukjes fruit erin. Senn is dol op de cola en Foss.... die eet alles ;) 

Het is uiteindelijk ook echt een hit bij ons thuis, Senn heeft deze ijsjes liever dan de suikerbommetjes wat voor ons natuurlijk echt ideaal is!

Nu het warme weer weer in aantocht is vind ik het prettig om vorbereid te zijn en lekker veel van deze ijsjes in huis te hebben. Ben jij ook benieuwd naar deze lekkere gezonde ijsjes voor de kids? Kijk dan vooral even op hun website of Instagrampagina. Ze hebben naast ijsjes en smoothies nog veel meer leuks! 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties