Farmcamps, luxe kamperen!

02 augustus 2021 Reizen

Het weekend van 11 juni, een weekje voor Foss zijn verjaardag gingen wij naar Farmcamps, luxe kamperen bij de boer. Ik had geen idee wat ik me erbij moest voorstellen, luxe kamperen in een tent?! Maar het kan dus wel. Ik ga jullie heerlijk uitgebereid vertellen hoe dit eruit zag en wat we hebben gedaan. Ten eerste hebben we het enorm getroffen met het weer dat weekend! 

Toen we aankwamen op de boerderij (wij verbleven op boerderij Op Flakkee), werden we warm ontvangen door de boerin die klaar stond in de 'receptie' om ons de nodige uitleg te geven over het gehele weekend. Hoe het gin gmet afrekenen, waar we broodjes konden ophalen, hoelaat de koeien gemolken werden en ga maar door. Dat was fijn even horen hoe of wat. Daarna was het tijd om naar de tent de gaan wij kregen tent Debby toegewezen, een tent met een ligbad!!! Ja maar echt een ligbad in de tent, nu snap ik direct ook waar dat lunxe kamperen vandaan komt want heel eerlijk ik had nog nooit een bad in een tent gezien. De tent was ruim, overzichtelijk en leuk ingedeeld. In eidere tent stata ook een kist vol met spelletjes en speelgoed waardoor je dus zelf weinig mee hoeft te nemen. Had ik je trouwens al vertelt dat we naast het ligbad ook nog een vaatwasser in de tent hebben! Bizar toch, we hoefde letterlijk ons nergens druk over te maken en konden heerlijk genieten. Naast onze tent stond een konijnenhok met een verzorgkonijn voor een week, de jongens noemde het konijn Pikachu vernoemd naar Senn zijn lievelings Pokémon. Hoe schattig is dat, de jongens bleven het konijntje knuffelen en lagen same nmet het konijn in de hangmat. Op de één of andere manier zijn ze echt super rustig en lief als het om dieren gaat, mooi om te zien wat dat losmaakt in een kindje.

 De boerderij was enorm ruim en overzichtelijk opgezet waardoor je eigenlijk vanaf je tent de kindjes in de gaten kon houden. Senn was veel aan het spelen bij de boom hut en de kabelbaan, ik denk dat hij wel 50x naar beneden is gegaan! Foss vermaakte zich vooral op de glijbanen en in de hooischuur, heerlijk ravotten. En Joes? Die speelde heerlijk voor de tent in de zandbak want die stond recht voor onze neus, super fijn was dat! Tijdens ons weekendje werd er een kalfje geboren dus toen we in de ochtend de boer gingen helpen zagen we een kalfje van een paar uurtjes oud dat was best wel bijzonder! 

Op zaterdagochtend kregen we een ontbijtje aan de deur, heerlijk met allerlei verse streekproducten erin, dit kan je dus bestellen bij de boerin. Zij zorgen dan dat het bij je tent bezorgd wordt en jij hoeft dan eigenlijk nergens meer aan te denken. Het ontbijtje was heerlijk, de jongens waren vooral gek op de boeren yoguhrt. In de middag was het erg warm en hebben we een watergevecht gehouden met alle kindjes op ons veldje, dat was erg leuk! In de avond hadden we een bbq pakket besteld die wederom bezorgd werd bij onze tent. In het pakket zat van alles en wederom hoefde we nergens aan te denken, dit weekend was enorm ontzorgen en vooral genieten! Na de bbq werd het tijd voor marshmallows, de boer stak een groot kampvuur aan en daar mochten alle kindjes marshmallows op bakken. 

Foss vond dit een beetje spannend omdat het vuur zo groot was en zat dus lekker bij papa op schoot. In de avond hebben we ons kacheltje aangedaan bij de tent en nog uren lekker gezeten met elkaar. Dit was een enorm vakantiegevoel en de jongens hebben zo genoten waardoor wij natuurlijk ook genoten. 

Mocht je eens benieuwd zijn naar een vakantie/weekendje weg etc kijk dan vooral evne op de site van Farmcamps, klik hier

Ik hoop dat wij nogmaals een leuke boerderij van Farmcamps mogen bezoeken want dit was enorm genieten met mijn mooie gezin, de herinneringen zijn weer gemaakt en de liefde stond bovenaan! 

Liefs Eline 

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties