Een babyfoon met camera voordeel of niet?

19 november 2018 Speelgoed / gadgets

Bij Foss hebben wij een babyfoon met camera erin, bij Senn hebben we dit eigenlijk nooit gehad. Maar vind ik het nou een voordeel die babyfoon ja of nee? Lees het mee in mijn artikel hieronder.

Wat ik hierboven al benoemde is voor ons de wereld van babyfoons mét camera totaal nieuw. Bij Senn hadden we nog een ouderwetse babyfoon waar je gewoon een geluidje hoorde als hij wakker was. Best simpel en gemakkelijk in het gebruik maar nu hebben we er dus een met camera. Om specifiek te zijn hebben wij de Alecto DVM-200, een babyfoon waar dus standaard één camera bij zit. Maar wat vind ik nou zo handig hieraan? Dat je er meerdere camera’s op kunt aansluiten, hoe handig is dat! Nu hebben we dus een babyfoon met twee camera’s zodat we Senn én Foss in de gaten kunnen houden, een win win voor mij.

Maar waarom is dit een win-win of word je juist een beetje ‘gek’ gemaakt door continue op de camera te kijken of alles nog goed gaat. Want hoe herkenbaar is het dat je net moeder bent, maar je kind niet hoort huilen!? Ik vond dat altijd heel spannend en bleef naar boven lopen om te kijken waarom het nu zo stil was. Met deze babyfoon is dat dus niet nodig en kan ik in een oogopslag zien hoe het met de kindjes is. Dus ik zou nooit meer een babyfoon willen zonder camera! Het went ontzettend snel en ook merk ik dat ik niet direct naar het beeldscherm kijk als er geen geluid is maar zo af en toe er een blik op werp zodat mijn moederhart weer rustig verder kan kijken naar een serie of iets anders.

Het geluid is prima van de babyfoon, je kunt instellen hoe gevoelig de babyfoon is voor geluid zodat hij bijvoorbeeld niet aanslaat bij het openen van een deur of iets dergelijks. Het beeld van de camera had ik persoonlijk iets scherper verwacht, je kunt nu alles prima zien maar ik had het verwacht als en beeld van de tv en dat is het niet. De nachtstand op de camera is wel perfect en laat zeker een goed en helder beeld zien.

Benieuwd naar de babyfoons met camera, neem dan gauw een kijkje op de site, dit doe je doet hier te klikken. Naast babyfoons heeft Alecto ook andere producten die het leven van een jonge ouder makkelijker maken neem eens een kijkje www.alectobaby.nl

Ik ben erg benieuwd welke babyfoon jullie gebruiken, so let me know.

Liefs, Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties