Dé tip voor de feestdagen!

16 november 2020Speelgoed / gadgets

De tip voor de feestdagen, jaja zal je denken máár ik durf met zekerheid te vertellen dat dit echt een leuke tip is en wij erg blij zijn met deze fijne tablet. Ik heb het hier namelijk over de Kurio Tab Ultra. Een tablet speciaal voor de kids. In deze blog vertel ik er meer over en wat wij ervan vinden natuurlijk.

 

De Kurio Tab Ultra is een klein compacte tablet speciaal voor de kinderen. De tablet is namelijk veilig in gebruik qua design maar ook van binnen. De tablet wordt namelijk geleverd met een fijn hoes die spatwaterdicht is en dus tegen een stootje kan. In de beschermhoes zit ook een ingebouwd standaard, mega handig! 

 

Maar van binnen is de tablet ook goed en veilig zo zit er ouderlijk toezicht op, een functie wat ruim 38 miljard websites filtert waardoor alleen de websites geschikt voor kinderen erop staan. Naast deze website filter wordt ook de schermtijd bijgehouden én zit er een speciale sensor zodat de kids niet te dicht met hun oogjes op het scherm kunnen zitten. Naast de sensor beschikt de tablet ook over een blauwlicht filter wat vriendelijker is voor ogen. 

 

De tablet geeft je toegang tot de studio100 app een app speciaal voor de kinderen met enorm veel spelletjes, filmpjes en meer. Senn mag uiteraard niet te lang en teveel schermtijd krijgen maar vind dit soms wel eens lastig omdat hij het zo leuk vindt op deze tablet. 

 

Ik vind het formaat van de tablet ook erg zijn sommige zullen hem wat klein vinden maar ik vind het juist fijn dat deze makkelijk in de tas kan en we hem dus altijd mee kunnen nemen het scherm is 7 inch. Senn vond vooral de kleur blauw fantastisch wat dit was een echte stoere jongens tablet. 

 

Ik raad deze tablet zeker aan voor kinderen, het is een leuk en nog redelijk betaalbare tablet! 

 

Liefs Eline 

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts