De Stokke Tripp Trapp stoel en zijn meegroeiende karakter.

23 december 2020 Interieur, Sponsored

De titel zegt het al, de Stokke Tripp Trapp stoel en zijn meegroeiende kakrakter. Een meegroeistoel dus, maar hoe dan? Is dit dan een stoel waar je vanaf je geboorte al in kan tot dat je een oud en bejaard persoon bent? Nou eigenlijk wel! Ik ga jullie in deze blog precies uitleggen wat voor opties de stoel heeft en hoe je hem dus iedere keer weer kunt ombouwen naar een stoel voor jou leeftijd. 

Ik denk dat de Tripp Trapp stoel het meest bekende item van Stokke is. Een stoel die al jaren lang bekend is onder de moeders/vaders. Ik wil jullie dan ook meenemen naar de voordleen en handigheidjes van deze stoel zodat jij wanneer je zwanger bent je babyuitset bij elkaar moet verzamleen je deze stoel in je achterhoofd hebt en precies weet hoe handig deze stoel wel niet is.

De stoel groeit dus mee vanaf de geboorte tot aan volwassenheid, een #chairforlife dus! Ik schreef laatst al een blog over de Stokke Tripp Trapp en dan voornamelijk ingezoomd op de newbornset. Benieuwd naar deze blog klik dan even hier.

De nieuwborenset is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden. Dus het eerste halfjaar van jou mini. Je denkt dat is relatief kort maar ik kan je het tegendeel bewijzen wij gebruiken de stoel vanaf de geboorte van Joes en eigenlijk gebruiken we hem iedere dag intensief. Het is erg fijn om even je handen vrij te hebben en op die manier dus rustig te kunnen koken. Joes vindt het dan erg fijn om op dezelfde hoogte als wij te zijn en lekker rond te kunnen kijken. De hoes van de newbornset is grijs een mooie neutrale kleur en de hoes is wasbaar dus super fijn wanneer je kleine een spuitluier heeft of een mondje melk terug geeft na een voeding. Ik zelf heb er nog een hoes om heen zitten die weer bij ons huis past qua kleuren, maar als deze in de was zit past de grijze ook perfect! 

Foss zit in de babyset met zijn twee jaar, je zou denken babyset en een kind van twee is dat dan nodig. Uhm.. ja de babyset kan je dus erg lang gebruiken van ongeveer 6 maanden tot 3 jaar. De babyset klik je met gemak vast op de Tripp Trapp stoel en is te verkrijgen in allerlei verschillende stoelen. Wij hebben de babyset gecombineert met een kussentje zodat het at zachter zit, dit kussen is ook van Stokke zelf en enorm makkelijk af te nemen bijvoorbeeld na het eten. Bij de babyset kan je ook het tafelblad gebruiken, ideaal om de kleine aan te laten eten máár ook fijn als je bijvoorbeeld je kleine wil laten kleuren of verven. Deze hebben wij in het wit gekozen maar zijn er bijvoorbeeld ook in het zwart en grijs. 

Zonder accesoires is de Tripp Trapp stoel het hele leven te gebruiken, Senn zit bijvorbeeld op de stoel zonder een zitje, wel hebben we voor hem een kussentje voor onder zijn kont zodat hij net wat zachter zit. Het fijne van de stoelen is ook dat het een lichtgewicht is dus je kunt ze makkelijk verplaatsen. Wij kozen voor de houtblanke kleur maar er zijn echt enorm veel kleurenkeuzes beschikbaar. De stoel is ontworpen door Peter Opsvik, tja dit zegt je waarschijnlijk weinig maar deze man heeft echt een stoel neergezet die nu enorm veel huishoudens gebruikt wordt, toch wel een leuk weetje dan he, 

Ik kan jullie de stoel in ieder geval met alle liefde aanraden het is een product die wij dag in en dag uit gebruiken. Fijn ingebruik en fijn voor het oog want hij past prima in ons interieur en ook dat is iets wat ik eigenlijk erg belangrijk vind. 

Voor meer informatie neem gerust eens een kijkje op de site van Stokke. 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties