De start van mijn avontuur, de forever clean 9

18 augustus 2018

De start van mijn avontuur, de forever clean 9

Zoals ik jullie in mijn vorige blog heb vertelt, ga ik jullie meenemen in mijn bodypositivity avontuur. Nog niet gelezen, klik dan hier. Zo’n 10 dagen geleden ben ik gestart met een reinigingskuur van Forever living. De C9 is een reinigingskuur die ik heb gedaan, zoals de titel al zegt duurt deze negen dagen. Benieuwd wat de C9 inhoudt, hoe ik deze negen dagen heb ingevuld en wat mijn resultaten zijn ná de negen dagen lees dan gauw verder.

Hoe heb ik de negen dagen overleefd en wat houdt het in? 
De C9 is een reinigingskuur voor je lijf. Dag 1 en 2 zijn het zwaarste, want dan mag je alleen maar Aloë Vera drinken, 1 vanille eiwitshake in de middag, 1 vezelstaafje (Fiber Stick) in de ochtend als tussendoortje en over de dag heen mag je naar eigen behoefte een aanvulling maken van groente en/of fruit.
Vanaf dag 3 t/m 8 mag je ’s avonds een maaltijd van +/- 600kcal (heerlijke recepten staan in het boekje). De Aloë Vera hoef je dan alleen maar in de ochtend in te nemen. ’s Morgens en ’s middags mag je een vanille eiwitshake.
Vanaf dag 9 mag je ook in de middag een lichte lunch toevoegen. Vanaf dag 10 eet je weer normaal of begin je aansluitend met een ander dieet.
De aanvullende supplementen neem je 3x per dag voor de maaltijd. Deze verminderen je hongergevoel. Ook zit er een multivitaminen die je bij de ochtend- en middagmaaltijd inneemt.

In negen dagen dus je hele voedingspatroon omgooien, best wel een dingetje. Zeker voor mij en veel van jullie ook in combinatie met het gezinsleven. Maar die knop moest om én is ook om. Ik wil weer fitter worden, beter in mijn vel zitten en lachend de dag tegemoet gaan. De C9 is voor mij een start geweest om dit te kunnen doen. Ik zal jullie kort vertellen hoe ik mijn dagen heb ingevuld en of ik het ook een beetje vol kon houden.

Say hello to the world of Aloë Vera
Ik had verwacht ontzettende honger te hebben die eerste 2 dagen zeker omdat je niks mag eten en maar één shake in de middag mag. Maar dit valt me alles mee. Naast de shake drink je vier keer per dag een glas van 120 ml aloë vera. Ik ga hier niet om liegen, dit is vies, ontzettend vies! Maar flink koud en met je neus dicht gaat dit redelijk. Ik heb geprobeerd het te mengen met water, maar dan moet je helemaal veel drinken waardoor ik het juist minder goed weg krijg. Daarom kies ik liever voor ik-giet-het-in-een-keer -naar-achter-techniek. Daarna direct een glas water erachter en je hebt t weer binnen. Hoe ontzettend smerig het ook is, ik bedenk mezelf hoe goed en gezond dit voor mijn lijf en lichaam is. Ik merk zeker dat de Aloë Vera en de voedingssupplementen de honger stillen en ik ook redelijk goed in mijn energielevel zit. Ik besluit de eerste dag zelfs om in de middag nog een lesje bodypump te doen in de sportschool. Ook dit ging mij verbazingwekkend goed af terwijl ik had gedacht mij echt als een dweil te voelen.

Vanaf dag drie ging het een stuk makkelijker, ik mocht in de avond weer een maaltijd van 600 calorieën! En geloof me er bestaan zoveel leuke recepten met weinig calorieën. Ik heb genoten van verschillende maaltijden en ga hier na de C9 ook mee verder. De aloë vera werd vanaf dag drie natuurlijk nog maar één keer per dag dat scheelt een hoop!

Ik heb in die 9 dagen lekker kunnen sporten en mij niet slap gevoeld, ik merk ook dat het goed vol te houden was. Een minpunt vind ik de smaak van de Aloë Vera, maar hé het is wel super gezond dus even snel naar achter gieten en klaar.

Mijn resultaten, de cijfertjes zijn wat jullie willen weten he =)
Alsjeblieft lieve mensen ga niet te gefocust kijken naar de cijfers. Want dit zijn mijn cijfers, mijn lijf en mijn centimeters. Wie weet val jij meer af of juist iets minder. Dit is niet van te voren te voorspellen.

Aan het begin van de C9 weeg je jezelf, meet je al je maten op en dit schrijf je op in je boekje. Ook kun je na de kuur je resultaten opschrijven en zo dus het verschil goed zien en berekenen.

Ik ben tijdens de C9 kuur 2,8 kg afgevallen. Vorige keer (zo`n anderhalf jaar geleden heb ik deze kuur ook gedaan en) was ik 4,8 kg afgevallen. Hier zit dus wel een verschil in, iedere reinigingskuur kan een ander eindresultaat hebben. Nogmaals ieder lijf maar ook iedere kuur is anders of pakt anders uit.

Borst -3 cm
Arm -1 cm
Taille -8 cm
Heupen -9 cm
Bovenbeen -1 cm
Kuit -1 cm

Dit zijn dus mijn resultaten van de afgelopen 9 dagen. Ik mag dus zeker trots en blij zijn met dit resultaat. Voor mij is de motivatie er des te meer en ga ik lekker door met sporten op de sportschool en gezond eten.
Jullie hebben misschien ook al wel gezien dat ik een behandeling bij de Bailine heb gedaan. Dit is een spier stimulerende behandeling, waarbij figuurvorming voorop staat. Ik vertel jullie hier graag in een volgend blog nog wat meer over.

Lijkt het je wat om ook de C9 te doen en te starten aan een fittere versie van jezelf? Voor vragen en bestellingen kun je terecht bij Saskia Grootscholten. Zij heeft mij in dit avontuur goed weten te begeleiden. Zo kon ik altijd terecht voor vragen en tips.
Klik hier om haar website te bekijken of misschien wel een bestelling te plaatsen. Ook kun je haar volgen op Instagram en Facebook.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts