De quinny Hubb, onze ervaring.

09 mei 2019 Speelgoed / gadgets, Sponsored

Van Quinny kregen wij de Quinny Hubb om te testen. Dit hebben we dan ook uitgebreid gedaan en gekeken naar: design, praktische snufjes én comfort. Wij hebben gekozen voor de ijsblauwe kap, ik vond dat zelf een erg mooie kleur en omdat ik eigenlijk altijd voor zwart ga was dit wel een keertje leuk voor de afwisseling. Dus de uitstraling van de wagen vond ik al erg gaaf.

Waar ik wel eventjes aan moest wennen was de enorm grote boodschappenmand, maar in de praktijk is dit toch echt ontzettend handig. Je kunt namelijk op het onderstel nog van alles erin klikken, zoals een meerijdplankje voor Senn, een boodschappentas, een tweede zit ertc. De wagen heeft dus enorm veel opties om hem uit te breiden. Zelf heb ik maar een zitje dus kan ik de wagen niet uitbreiden maar ik heb wel het meerijdplankje én de boodschappentas. Het meerijdplankje gebruik ik heel veel voor Senn, hij vindt het heerlijk om lekker bij zijn broer te zitten en na een dag school is hij flink moe. Dit is dan ideaal omdat hij zo mee kan rijden en niet hoeft te lopen. Ook de boodschappentas gebruik ik super vaak, hier past maar liefst 15 kg aan boodschappen in! Dat betekent niet meer rommelen of alles wel in de boodschappenmand past want als die vol zit heb ik dus nog een hele grote tas. Het makkelijke van de boodschappentas is dat je hem zo eraf kan klikken en dus je volle boodschappentas zo kunt uitruimen in de keuken zonder dat de hele wagen mee moet. Dit is voor ons ontzettend praktisch omdat wij dichtbij de winkels wonen en ik geregeld lopend boodschapjes doe. Foss kan dan lekker mee en ik weet dat ik genoeg boodschappen kan doen omdat de ruimte in de wagen echt enorm is. Niet meer bang hoeven te zijn dat je met een wagen en een tas aan je arm naar huis moet, nee alles kan zo mee naar huis zonder gedoe. 

De boodschappenmand zit altijd zo dicht mogelijk bij mij geklikt, zodat andere mensen niet zo maar in je spulletjes kunnen rommelen, dit betekent dat Foss dus naar voren kijkt ipv naar mij. Met mijn vorige wagen keek hij eigenlijk alleen naar mij en sinds ik deze wagen heb merk ik dat Foss het geweldig vindt om lekker naar voren te zitten en dus van alles te kunnen zien in plaats van alleen zijn moeder ;). 

Nog even over het comfort, ik denk dat die echt helemaal voldoet aan de eisen. Foss valt er lekker in slaap en met een handomdraai zet ik het zitje in de ligstand waardoor Foss heerlijk door kan slapen. Zoals de meeste van jullie weten woon ik vlakbij Den Haag en is deze wagen dus top om een dagje te kunnen shoppen. Echt werkelijk alles past in de wagen, boodschappentas én boodschappenmand. Geen gedoe meer met je spulletjes maar lekker alles in de wagen kwijt kunnen. Ik vind het echt een uitkomst. 

Mocht je de Quinny Hubb al vanaf de geboorte willen gebruiken kan dit ook, ze hebben namelijk een mooie reiswieg én ook de maxi cosi kan er zo op geklikt worden. Het is dus een ontzettend fijne wagen met zijn vele opties. 

Ik laat jullie graag nog wat foto's zien van de wagen want geloof me deze wil je als moeder die veel op pad gaat met de kindjes. 
Mocht je nog wat meer info willen neem dat gerust eens een kijkje op de site.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met deze mooie en veelzijdige wagen. Mochten jullie nog vragen hebben of iets willen weten stuur mij dan gerust een berichtje.

Liefs Eline

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties