De hippe doos, happy unboxing!

28 april 2018Fashion / Beauty

De hippe doos, happy unboxing!

Voor de meeste instagrammende moeders is de hippe doos een begrip. Iedere zwangere of net bevallen vrouw wil zo’n doos in huis. Daar hoor ik natuurlijk ook bij, want zeg nou zelf hoe leuk is een doos vol met cadeautjes? Ik keek dan ook erg uit naar de doos plus de inhoud! Lees gauw verder wat er allemaal in de doos zit. 

Een tijdje geleden ontving ik de hippe doos, ik was uiteraard ontzettend nieuwsgierig naar de box! Want zoals ik hiervoor al benoemde is het een ontzettend bekend iets voor de mama’s in de instagramwereld! Ik kon dan ook niet wachten om de box te openen. Er zaten zo ontzettend veel ‘cadeaus’ in dat ik niet kon wachten om alles te openen.

Het eerste pakje wat ik open maakte was van ‘kleine baasjes’ wauw! Wat en te gek broekje zat hierin, helemaal leuk! Ik was in mijn hoofd al bezig om dit broekje te stylen met een tof shirtje voor de kleine man.

Ook zat er een te gek armbandje in van ‘coulourful beads’. Dit armbandje is tevens een bijtring, hoe handig is dat! Zo kan je je kindje vermaken als jij lekker een kopje koffie op het terras drinkt met bijvoorbeeld een vriendin  Tipje hoor haha! Daarbij zat er ook nog eens 25% korting voor een volgende bestelling bij, wauw handig! Ook zat er een prachtige bijtring van ‘echt Ilona’ in de doos, prachtig en stijlvol. Naast de bijtspeeltjes zaten er ook leuke knisper-/labeldoekjes in, een item waar Senn als baby echt gek op was. Maar die er toen hij klein was een stuk minder hip uitzagen. Het knisperdoekje van ‘onderhanden’ en labeldoekje van ‘made by Noelia’ zal dan ook veel gebruikt worden als de kleine man er is!

Verzorgingsproducten van Naif care. Ik ben er verslaafd aan dus maakte mijn hart ook een sprongetje toen ik deze te gekke producten zag! Het fijne is dat er voor zowel de kleintjes als aan de mama’s gedacht werd. Er zat namelijk voor de mama’s ook een heerlijke shampoo en conditioner in! Heerlijk ik ben er gek op, het fijne is ook dat dit klein verpakkingen waren waardoor je het handig mee kan nemen voor vakantie!

Het jute vaantje van ‘evice creatief’ is hier echt een favorietje, ik hou van het materiaal en de leuke tekst. Dit leuke item heb ik dan ook gauw een leuk plekje gegeven in de babykamer. Ook ben ik gek op de kaartjes van ‘Mieke in vorm’ altijd leuk en vrolijk. Naast kaartjes zaten er ook cadeaubonnen in, zoals van ‘Hip en hout’ een winkel waar ik ook gek van ben. Het fijne is dat ik nog een set naamblokken wil en op deze manier ze voor een fijne prijs kan aanschaffen! Ook zat er een cadeaubon van 10 euro in van ‘Loutas’ Ook een leuk cadeautje dus om jezelf te geven, denk dan aan een armbandje met de namen van je kids geweldig toch!?

De poster van ‘little descendant’ is ook super mooi, leuk om je baby-/kinderkamer mee te pimpen maar ook leuk voor in de huiskamer. Net zoals de muursticker van ’t Familiehoekje’ geweldig voor de kinderkamer maar ook leuk in de huiskamer! En kennen jullie de cover van ‘suede design’ al? Dit schuif je over de kaft van het saaie CB boekje. Zo maak je dus een echt hip en stoer groeiboek!

Voor de mama’s zat er ook nog een te lekkere reep van Milka in, eentje die allang op is dat begrijpen jullie wel  Want welke vrouw kan dat langer dan een paar dagen bewaren in de kast!

Hoeveel items dachten jullie dat er in de box zaten? Ja geloof me, nog meer! Het vriendenboekje van ‘mamakaart’ vond ik echt geweldig! Zo zie je maar dat er niet alleen items voor een pasgeboren baby in zitten maar ook voor oudere kids. Dit boekje ga ik dan ook gebruiken voor Senn die volgend jaar naar de basisschool gaat. Hij zal dan vast beginnen met een vriendenboekje waardoor deze natuurlijk meer dan geschikt is met zijn monochrome uiterlijk!

Ook zat er een toffe sterrenslab in van Jolein, eentje die zeker van pas gaat komen voor ons kleine boefje straks. Net zoals het pandaspeendoekje van ’t Steekje’.

Als laatste zat er nog een toffe waardebon in van ‘NNK fotografie’. Een bon waar veel moeder s wat aan zullen hebben denk ik. Want tegenwoordig willen we zoveel mogelijk momenten vast laten leggen!

Hou de instagrampagina van de Hippe Doos in de gaten zo mis je de volgende editie niet! Of ga direct naar https://www.dehippedoos.nl/c-3813351/bestel-de-hippe-doosc/ en bestel jou doos. Want dit is het helemaal waard!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts