De ‘eyecatcher’ in onze slaapkamer.

15 oktober 2018 Interieur

De ‘eyecatcher’ in onze slaapkamer.

Iedere kamer heeft wel een ‘eyecatcher’ iets wat eruit springt of waar direct je oog op valt. Dat hebben wij ook in onze slaapkamer. In eerste instantie was dat altijd de plank boven ons bed. Dit valt natuurlijk nog steeds op als je de kamer in stapt. Maar nu hebben we iets nieuws in de kamer een ontzettend grote en mooie wereldkaart op canvas. 

Zoals de meeste wel weten ben ik vaak bezig met het interieur. Is het niet de kamer van de kids, dan wel de huiskamer en als dat het niet is dan wel de slaapkamer. Nu gaat het dan ook over de slaapkamer. Onze slaapkamer is een aantal maanden geleden verbouwd van een klein donker hok naar een ontzettend grote lichte kamer. Dit heeft de maken met de dakkapel die we hebben laten plaatsen. Nu de kamer zo licht is is het ook een van mijn favoriete kamers om te fotograferen. Ik ben gek van de mooie lichte kleuren. Wij hebben een muur geverfd voor de helft. Groen is deze kleur geworden, de muur er tegenover is gewoon wit. Deze kan alleen wel een breek punt gekregen, daar was ik dus naar opzoek. Gelukkig had ik het al gauw gevonden, een grote wereldkaart op canvas.

Het is een mooie canvasdoek die precies aansluit bij de kleuren van onze kamer. Naar mijn idee een echte eyecatcher dus. Naast de supertoffe wereldkaart kun je ook foto’s op canvas bestellen. Iets waar ik ook echt van hou. Zo hebben wij bij ons trapgat een hele timeline in canvasdoeken. De canvasdoeken kun je in ontzettend veel verschillende formaten bestellen, dus bijvoorbeeld in een kleiner formaat wanneer je wat minder ruimte hebt en een groter formaat wanneer je juist ruimte zat hebt om er die ‘eyecatchter’ van te maken!

Hebben jullie ook eyecatchers in bepaalde kamers? Ik ben erg benieuwd.

Bedankt voor het lezen, dikke knuffel.

Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties