Dé cadeautip voor de kids. VTech ‘Vrolijke vriendjes piratenschip’

19 december 2018 Speelgoed / gadgets

Bijna iedereen kent het merk VTech wel, het speelgoed voor de allerkleinste onder ons maar ook voor de oudere kids genoeg leuks. Deze keer schrijf ik een blog over het piratenschip van VTech. Maar ook mag ik een vrolijke vriendjes piratenschip weggeven, hoe tof is dat!? Lees gauw verder wat je moet doen. 

Velen van jullie zullen het merk VTech al wel kennen, speelgoed voor de hele kleintjes of de wat oudere kids. Vaak heeft elke ouder wel iets van dit merk in hun huis staan. VTech staat naar mijn mening bekend als speelgoed wat zeker tegen een stootje kan én waar vaak iets leerzaams achter zit. Dit is waarom ik zo’n fan ben van dit speelgoedmerk. Zeker met Senn ,die toch wel een kleine doerak is of zeg maar gerust soms een bulldozer, moet het speelgoed wel een tegen een stootje kunnen. Met VTech ben ik daar dan ook niet zo bang voor.

Het vrolijke vriendjes piratenschip is een leuk en interactief speelitem van VTech. Het schip beschikt over verschillende ‘poppetjes’ waarbij de kids lekker hun fantasie kwijt kunnen ook kun je er batterijen indoen waardoor het schip een interactieve wending krijgt. Het schip is leuk voor kids van 1 – 5 jaar, Senn vindt het dan ook fantastisch. Hij heeft ontzettend veel fantasie en speelt dan weer dat de piraten een eiland ontdekken of dat ze de aap gevangen houden. Ook is vaak zat de octopus een slechterik waar de piraten aan moeten ontsnappen. Vooral de grote kogel die je weg kan schieten is hier ‘tha bomb’, he loves it! Ik vind het oprecht heel leuk om te zien dat mijn mannetje uren zoet is met dit leuke schip. Maar omdat kleinere kinderen er ook al snel mee kunnen spelen is het dus ook heel leuk om straks mijn twee ventjes er samen mee te laten spelen waardoor er nog veel meer fantasie in het spel komt.

Maar het leuke is dat ik dus zo’n toffe vrolijke vriendjes piratenschip mag weggeven onder één van mijn volgers! Te gek toch!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg @vtechspeelgoed en mij @elinezwitser
  • Laat een reactie achter op de blog, om te zien dat je mee doet. Vermeld je Instagramnaam dat is wel zo handig 

Vrijdag krijgt de winnaar van mij een berichtje.

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts