De Babywatcher, lees hier de review van Kimberly.

18 november 2020 Speelgoed / gadgets

Babywatcher 

 

Ik heb onlangs 3 hele dagen mogen genieten van de BabyWatcher in huis. Ik heb de BabyWatcher getest, en ik deel hierbij heel graag mijn ervaringen met jullie!

De reden dat ik graag de BabyWatcher wilde gebruiken is omdat ik deze hele zwangerschap in een soort van roes leef. Ons derde zoontje zijn we verloren na een zwangerschap van 23 weken en 3 dagen. Ik vind het zo jammer dat ik geen bewegend beeld van hem heb in mijn buik. Hem kunnen zien op de echo geeft me toch een bepaalde rust.


De BabyWatcher is een handzaam apparaat waarmee je zelf thuis echo's kunt maken. De babywatcher word geleverd in een handige koffer, en indien gewenst kan je voor 3 euro een laptop via babywatcher huren. Dit vond ik heel fijn, aangezien daar alle nodige software opstaat. Het gebruik van het echoapparaat is helemaal veilig, en BabyWatcher heeft alle noodzakelijke certificeringen en voldoen de strengste eisen.

Geen metingen, of medische perikelen, maar gewoon genieten van een (pret)-echo. Ik heb het apparaat dus 3 dagen in huis gehad, waarvan je 3 maal per dag 10 minuten naar je kindje kunt kijken. De eerste dag krijg je er nog eens 3 echo’s bij om te kunnen oefenen. Dit vond ik een hele fijne bijkomstigheid, om zo toch even kennis te maken met het apparaat. 

 

Ik ben geen echoscopiste, maar zelfs mij is het gelukt om supermooie echo’s te maken en ook op te slaan. Je kunt een bepaald aantal echo’s (+ filmpjes ervan) opslaan per dag. Meer dan voldoende, want ik heb geen enkele melding gehad dat ik er te veel had opgeslagen. Ik ben dus geen pro in het maken van echo’s, maar iedereen lukt het. En mocht het nou écht niet lukken dan kan je het team van BabyWatcher altijd whatsappen, dan staan ze supersnel voor je klaar.

BabyWatcher adviseert om het te gebruiken tussen week 12 en 34. Ik zelf was 17 weken zwanger op het moment van gebruik. Ik kreeg het kindje gemakkelijk en in zijn geheel in beeld. Wat mij betreft is dit een superfijn termijn voor thuisecho’s. Onze kleine man was redelijk beweeglijk tijdens de echo’s, dus af en toe was het weer even zoeken naar hoe hij nú weer was gaan liggen haha.

 

Op dit moment leven we veel thuis. Waar we voorheen opa’s, oma’s, ooms en tantes mee konden nemen naar een echocentrum, kan dit nu helaas niet. Bij veel bureaus is het enkel toegestaan dat je partner meegaat, en soms heb je de pech dat je zelfs alleen moet.

Hoé fijn is het dan dat je nu thuis in je eigen, veilige omgeving echo’s kan maken, in het bijzijn van je familie? Nodig ze (corona-proof) uit, en geniet samen. Wij hebben in de 3 dagen dat we de babywatcher in huis hadden 3 maal visite. De schoonzussen en opa’s en oma’s konden niet wachten om ons frummeltje op beeld te zien.

Ook zijn grote broers, en dan in het bijzonder Fedde, vond het heerlijk om te kijken naar zijn broertje, en zelfs om mama mee te helpen bij het maken ervan.  

De kosten van de BabyWatcher vallen réuze mee. Je huurt hem 3 dagen lang (dus 3x3 plus 3 extra oefen echo’s) voor maar 69 euro, en dat is inclusief het gebruik van de laptop van hun. Als je bekijkt wat je bij een echobureau betaald voor een pretecho dan valt dit reuze mee.

Wat mij betreft is dit een echte aanrader, en kan je thuis gemakkelijk zelf echo’s maken. Genieten geblazen! Mochten jullie naar aanleiding van deze blog vragen hebben dan stel ze gerust onder mijn Instagram post op @fedde.en.siep 


X Kimberly 

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties