Canvasdoeken, ik ben er gek op!

04 juni 2019 Speelgoed / gadgets, Interieur

Als echte foto liefhebber ben ik gek op alles wat te maken heeft met fotografie. Zowel het maken van foto's maar ook juist het bewaren ervan. Zo maak ik regelmatig foto's en wil ik deze dus ook ergens bewaren. Maar fotoboeken maken ben ik vaak erg slecht in en merk ik toch ook wel dat ik dit meer zou moeten doen. Het is en blijft toch leuk om er doorheen te bladeren en de herinneringen levend te houden. Maar naast fotoboeken heb ik ook genoeg canvasdoeken in huis. Zo hebben wij langs de muur bij de trap een hele foto muur met allerlei canvasdoeken van de afgelopen tijd. Het is een soort tijdlijn. 

Het verschil tussen een aantal bedrijven die canvasdoeken leveren is vrij groot. Nu werd mij gevraagd of ik een foto op canvas wilde bestellen. Dit vind ik maar al te leuk en heb deze dan ook direct besteld bij de Canvascompany. Het leuke hier was dat a. de levertijd super snel was maar ook de optie bestond om een collage te maken. Dus ik besloot om een collage te maken en deze aan mijn ouders te geven. Omdat ze altijd voor ons klaar staan. De canvas bevat dus allemaal kleine foto's met de hele familie erop. Zo hebben mijn ouders een mooie collage van hun kinderen, aanhang en kleinkinderen. Een waardevoller cadeau bestaat er volgens mij niet. De canvas foto is echt een eyecather bij mijn ouders in huis en zij zijn er ook zo blij mee. De canvas zit in een baklijst waardoor de foto niet snel kan beschadigen en wanneer je bijvoorbeeld een nieuw doek zou willen bestellen kan je die gewoon in de baklijst doen. 

Mocht je andere items willen bijvoorbeeld een tuinposter, foto op hout etc dit kan ook allemaal bij de CanvasCompany. Super leuk om in je huis of tuin te hangen. Ik ben in ieder geval erg content met de mooie canvas en ben ontzettend blij dat ik dit mooie cadeau aan mijn ouders heb kunnen geven. 

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

1 reacties

Nanc

04 juni 2019

Wauw! Ontzettend waardevol dit, al hun lieverds op een lijst. Dat wil iedereen!