Cadeau inspiratie decembermaand.

14 november 2020 Speelgoed / gadgets

Hallo allemaal, 

 

De fijnste tijd van het jaar is weer aangebroken, nouja fijnste.. meest drukke en stressvolle tijd van het jaar wordt het ook wel eens genoemd. Tja want de kinderen zijn niet te houden van de spanning, iedere dag belandt er wel eentje op de gang en nog maar te zwijgen over de stress die jezelf hebt over de cadeautjes die je moet inslaan. Nu maken wij het niet te gek en ben ik dit jaar redelijk optijd. Dat is ook wel eens fijn natuurlijk! Dus ik kan wel zeggen dat ik redelijk klaar ben met de cadeautjes. 

 

Maar waar vind ik de inspiratie, ik herken dat ook wel van mezelf gewoon niet weten wat je moet kopen omdat de kasten al uitpuilen of de kids iedere week wel weer wat anders leuk vinden. Dus ik dacht ik het jullie makkelijk en som gewoon op wat ik voor ded kids gehaald heb plus nog wat extra inspiratie en om het nog makkelijker te maken voeg ik de linkjes toe waar je de producten kunt kopen en jij dus ook in een avondje klaar bent met de Sint stress!

 

Ik verdeel de cadeaus per leeftijd en zal dus ook een kleine uitleg geven wat het is mits het natuurlijk helemaal duidelijk is dan vertel ik je alleen waar je het kunt kopen ook check ik natuurlijk waar je het voor de voordeligste prijs kunt kopen. Scheelt weer zoeken voor jou ;)


Jongetjes en meisjes in de leeftijd van Joes (baby)

- Vtech praat en leer puppyvriendje, dit is een interactieve puppy die je leert imiteren, tellen, letterklanken leert en leuke muziekjes afspeelt. In principe is deze puppy geschikt vanaf 1-5 jaar maar ik denk dat Joes dit al wel eerder leuk vindt. Het fijne is wel dat hij er dus jaren plezier van beleefd. Benieuwd waar je deze kunt kopen? Klik hier

- Samby opblaasbare rol. Dit stimuleert de motoriek van je kleine wij hadden deze voor Senn ook en die vond het geweldig. Deze is door de jaren heen stuk gegaan daarom dus een nieuwe. Ik kocht hem bij de Zeeman voor 3.99 heerlijk!

Slofjes van Engel Natur, die wilde ik erg graag hebben en houdt Joes zijn voetjes lekker warm. Klik hier.

- Stapeltoren orange van Konges Slojd, deze heb ik al voor Joes maar is natuurlijk harstikke leuk voor die kleintjes en kon daarom ook niet ontbreken in dit lijstje. Klik hier 

- Stekers voor de Grimms jaarring is voor iedereen leuk. Die schaf ik vaak aan bij www.ziloen.nl

- Knisperboekje van Little Dutch te koop bij vele winkels. 

- Barnsteenketting of armbandje. Klik hier. Die heb ik al gekocht voordat Joes geboren was maar die ga ik nu gewoon in de zak doen voor hem. 

 

Jongetjes in de leeftijd van Foss (2 tot 3 jaar)

- Magisch kleuren met water, Dino variant. Dit is een boekje waar je met een pen gevuld met water kunt kleuren, wanneer er water op het boekje komt verschijnen er kleurtjes. Je kan ook kleuren met een kwastje met water dit is bij ons thuis altijd een dikke hit. Klik hier.

- Electro, ontdek dino's dit is perfect voor Foss, zo leert hij vormen, kleuren, tellen etc. Electro is iets wat Senn ook altijd geweldig vond en wat we nu dus weer hebben. Klik hier. 

- Vtech Switch & Go dino's. Dit vinden de jongesn geweldig beide krijgen ze zo'n dino van Sinterklaar. Het is een dino die je kan ombouwen tot een auto. Ik denk dat de meeste jongetjes dit geweldig zullen vinden. Klik hier. 

- Mama Josie van FurReal van Hasbro. Dit is gewoon fantastisch we hebben van FurReal ook al een puppy en daar loopt Foss hele dagen met door het huis. Ik weet zeker dat hij deze kangaroe ook geweldig gaat vinden en weer hele dagen rondloopt met zijn nieuwe vriendinnetje. Klik hier.

- Peppa Pig grote zoekboek. Dit vindt Foss echt het einde opzoek naar allerlei dinge4tjes in een boek. Uren kunnen we op de bank zitten kijken naar zulke boeken. Klik hier.

 

Jongetjes in de leeftijd van Senn (4 tot 6 jaar). 

- Puzzel van amerika, ik kwam deze puzzel tegen bij de Zeeman en dacht super leuk voor deze prijs 3.99 de jongens zijn beide best gek op puzzelen dus een nieuwe puzzel is dan zeker welkom.

- Power Rangers Beast morphers van Hasbro een soort polsbandje waarmee je kunt schieten. Iedere jongensmama weet dat dit gewoon 'THA BOMB' is voor hun kids. Ik weet zeker dat Senn dit echt helemaal geweldig gaat vinden. Klik hier.

- Aladdin and the magic lamp van Jumbo. Een gezinsspel iets wat we enorm graag doen hier! Klik hier. 

- Blopens van Juimbo deze stiften had ik vroeger ook je moet er doorheen blazen en dan komt er dus een soort verf uit. Mega tof zowel voor jongens als meisjes. Klik hier. 

- Louis Liaan van van Megableu, wederom een gezinsspel eentje waar ik stiekem nu al om moet lachen want Senn gaat dit geweldig vinden. Een spel waar je bij moet nadenken. Klik hier. 

- Kid Knexx vinden beide kids bij ons ook erg leuk. Dit koop je overal. 

 

Schoencadeautjes:

- Bruisbal, bruisballen doen het altijd goed. De kids vermaken zich en ik hem weer twee schone kinderen. Win win situatie als je het mij vrsagt. Bij de kruidvat zag ik super leuke bruisballen voor 1.50. Het zijn een soortm onsters met aan de boven kant van het doosje haartjes. De kids krijgen beide één bruisbal in hun schoen. 

- Squeezy dino, een squeezy is iets wat kinderen op de één of andere manier fantastisch vinden. Ik vind er weing aan maar zij vinden het geweldig. Deze sqeezy kocht ik voor één euro bij de big bazar. Dus beide jongens krijgen deze in hun schoen. 

- Stuiterbal met glitters. Foss is gek op stuiterballen en toen ik tegen een stuiterbal aanliep in de Zeeman kon ik hem ook niet laten liggen voor 99 cent hebben we weer een leuk schoen cadeautje. 

- JOJO Senn is tegenwoordig fan van JoJo's nu kreeg hij er laatst eentje op school van een kindje die jarig was mar die was niet zo heel goed. Ik heb hem toen vertelt dat mama vroeger ook met een Jo Jo speelde en hij gaf aan dit 'vet cool' te vinden toen ik bij de Big Bazar een JoJo met lichtje vond voor maar 1,49 dacht ik hebben leuk voor in de schoen.

- Adventkalender van Milka. Bij de kruidvat vond ik deze lekkere variant adventkalenders en dacht ik te leuk voor de jongens. Ieder jaar tellen we op deze manier af tot de kerst. 


Dit is wat ik tot nu toe in huis heb gehaald of wat ik nog wil halen. Voor Senn en Foss doe ik vaak ook nog iets gezamelijks zoals duplo, Knexx, kapla etc omdat ze daar allebei mee spelen. 


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen en dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan! 


Liefs Eline 

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties