Cactus Rebel het GPS horloge wat je wilt!

01 april 2022 Speelgoed / gadgets

Een tijdje geleden ontvingen wij de Cactus rebel, een GPS horloge die we even rustig hebben mogen uittesten. Hieronder zal ik jullie het een en ander over het horloge vertellen en wat er fijn of juist niet fijn aan is. Ik wil een mooie en eerlijke review voor jullie neerzetten zodat jullie weten wat je kunt verwachten als je dit horloge wil aanschaffen.

Uitstraling 
Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wij kozen voor de zwarte omdat ik dat zelf mooi vind staan bij alle kledingitems die mijn zoontje Senn heeft. Het horloge heeft een groot beeldscherm met een camera aan de voorkant. Je ziet de tijd groot in beeld wat fijn is voor kinderen om makkelijk de tijd af te lezen. 

Functies
Een van de meest belangrijke dingen zijn natuurlijk de functies die op het horloge zitten. Zoals ik net al vertelde zit er een camera op de voorkant van het schermpje. Via deze camera kun je foto's maken maar ook beeldbellen en dat beeldbellen is wel echt heel fijn. Daarnaast heeft het horloge ontzettend veel opties, zo kun je Whatsappen, gewoon bellen, SOS berichtejs sturen en apps downloaden dus zelfs spelletjes spelen en muziek afspelen.
De GPS is ontzettend nauwkeurig waardoor je altijd weet waar je kind uithangt. Daarnaast is de batterij duur erg langs, waardoor je niet snel met een leeg horloge zit. Wat ik zelf ook ontzetttend fijn vind is dat de GPS in heel Europa beschikbaar is waardoor je het horloge bijvoorbeeld ook mee kunt meenemen op vakantie. 

Het horloge is spatwaterdicht, dat is prettig om te weten met een kind dat zelfs wel eens in de regen wil buitenspelen ;)
Senn vindt het net als ik leuk om zijn stappen bij te houden en kijkt dan ook regelmatig hoeveel stappen hij heeft gelopen tijdens het buitenspelen, en ik kan je vertellen dat zijn er veel haha. Het opladen van het horloge werkt ook heel fijn met een magnetische pin waardoor Senn dit ook zelf makkelijk kan opladen. 

Als ouder installeer je de app en hou je zelf heel gemakkelijk bij waar je kleine op dat moment is. Via de app programmeer je gemakkelijk vaste nummers die je via het horloge kan bellen. Op die manier kan je kind geen andere nummers bellen allee nals deze optie aanzet. Senn kan dus alleen de nummers bellen die wij hebben toegestaan op het horloge, fijn om ook dit als ouders zelf in de hand te hebben. Het horloge heeft een simkaart waar je prepaid tegoed op kan zetten waardoor je kind jouw kan bellen, heeft hij geen prepaid meer kun je wel zelf contact opnemen met het horloge maar kan hij niet naar jou bellen. 

Het enige nadeel wat wij soms ervaren is dat het horloge buiten moet zijn om GPS signaal te ontvangen. Dan duurt het even voordat er verbinding is met de app. Dit is echter zo kort dat het niet perse als nadeel gezien hoeft te worden. Kortom wij zijn zeer tevreden over het horloge en vinden het super fijn om Senn op deze manier goed in de gaten te houden als hij aan het buitenspelen is. Met een belletje kunnen wij hem bereiken zodat hij bijvoorbeeld naar huis moet komen om te eten, super ideaal. 

Mocht je meer info willen klik dan even hier. 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties