Bloggen of vloggen?

16 augustus 2019Persoonlijk

Bloggen of vloggen? Waar gaat mijn voorkeur naar uit? Dat vind ik een lastige vraag. Ik heb gister voor het eerst een vlog op mijn YouTube kanaal gezet. Mega spannend én mega out of the comfortzone dat wel. Ik ben niet het type dat goed is in vlogs editten of elke dag iets boeiends te melden heeft. Maar ik kreeg zo ontzettend vaak de vraag of ik wilde gaan vloggen en dat jullie benieuwd zijn naar 'echte' beelden van ons. Meer dan een foto of een klein filmpje op mijn story. Dus heb ik gister toc heen vlog bewerkt. Deze beelden waren van onze vakantei in Cuba. Met deze beelden had ik niet perse de intentie om een vlog te gaan maken maar meer een kleine video voor ons voor later. Zeker omdat we deze reis waarschijnlijk nooit meer zouden gaan doen. Maar gister kreeg ik ineens de kolder in mijn kop en dacht ik hoe tof zou het zijn als ik hier toch een vlog van zou kunnen maken... 

Zo gezegd zo gedaan en mijn allereerste vlog staat dus online. Klik hier om de Cuba trip te bekijken. Ik vind het meer dan spannend om dit met jullie te delen zeker omdat ik best wel pietje precies ben en het naar mijn idee nog niet helemaal is wat ik wil. Maar anyway hij staat nu dus echt online. 

Mijn intentie is niet om iedere week een vlog online te zetten maar meer wanneer ik er zin in heb. Of dit in de toekomst wekelijks word durf ik niet te zeggen. Ik moet eerst meer leren over het in elkaar zetten van filmpjes en het durven om de camera erbij te pakken. Toch vind ik het resultaat erg leuk en ook voor de kids later omdat ze zo ook zien hoe hun waren toen ze klein waren. Dus verwacht zeker niet iedere week een vlog maar zo nu en dan zal ik jullie lekker meenemen in ons leven. Ik hoop dat er vanaf nu elke maand eentje online kan komen en het liefst nog iedere twee weken. Maar of dit in werkelijkheid zal lukken weet ik niet. 

Bloggen blijft sowieso echt mijn ding, lekker mijn gevoelens op papier knallen en schrijven wat ik wil, wanneer ik dit wil en hoe ik dit wil. Ik heb nog talloze ideetjes over wat ik met jullie wil delen op de blog dus ga er lekker voor zitten en houd mijn site in de gaten. 

Liefs Eline 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties

Laatste Instagram posts