Beebie Westland, grote plannen voor de zomer!

18 april 2019 Speelgoed / gadgets, Interieur

De meeste van jullie weten dat ik enorm gek ben op de winkel 'Beebie Westland'. Het is hier in de buurt (het Westland) dé winkel waar je letterlijk alle kunt kopen voor je baby en peuter! Super fijne merkjes onder één dak. 
Maar er zijn grootse plannen bezig voor Beebie Westand en daar wil ik jullie natuurlijk even flink van laten mee genieten en op de hoogte van stellen want dit is te leuk om niet te delen. 

Beebie Westland gaat namelijk verhuizen, SAY WHAT! Ja ze gaan verhuizen naar de Rembrandtstraat in Naaldwijk, een prachtig pand met nog meer ruimte voor alle leuke spulletjes. Het pand wordt nu onder handen genomen voor de eigenaar Ruud, die tot in de late uurtjes klust om alles zo mooi mogelijk te maken. Het is namelijk de bedoeling om eind juli al te verhuizen dus er staat veel op de planning voor deze toffe winkel. Als ik in Naaldwijk loop pieg ik altijd even door de ramen om te kijken hoe het eruit en natuurlijk houdt Christine mede- eigenaar van Beebie Westland mij als nieuwsgierig aagje ook op de hoogte. Dit vind ik meer dan leuk en ben ook reuze benieuwd hoe alles eruit komt te zien. Bij ons in het Westland hebben we tegen de zomer altijd de feestweken gepland staan, iedere week feest in een ander dorp. Naaldwijk is vaak aan het eind van de zomervakantie gepland en de winkel is dan dus al verhuisd. Heerlijk om een braderie te kunnen starten met een nieuwe winkel! Echt ik kan niet wachten om de opening van de nieuwe winkel te zien!
Wat ook nog een super leuk weetje is, is dat Christine en Ruud getrouwd zijn en hun dochter Guusje tegenwoordig ook wat uurtjes in de winkel werkt. Een heus familiebedrijf dus met een hart voor de zaak! Daarnaast werkt Marjolein ook nog steeds in de winkel dus zijn ze nu met een team van vier om Beebie Westland te vertegenwoordigen.

Naast alle plannen voor de verhuizing blijft deze winkel zich ontwikkelen en hebben ze elke keer weer nieuwe dingetjes in de winkel waar je hartstikke blij van wordt. Zo hebben ze een nieuwe merkje online, misschien kennen jullie het al wel? Het merkje is 'Your Wishes', ik kende dit al via Instagram maar om het in een echte winkel te kunnen zien hangen maakt het voor mij vaak leuker. Ik ben zo'n gevoelsmens die dus items in haar handen wil hebben en het heerlijk vindt om in een stenen winkel te kunnen kijken hoe alles er echt uitziet. Dus de nieuwe lijn van your wishes viel bij mij ook zeker in de smaak. Vooral de zwemkleding vind ik echt super leuk. Een vrolijk design maar toch ook stoer en hip perfect voor de kleintjes.

Ook hebben ze Snoozebaby in de winkel hangen als nieuwe merkje. Dit is een merk wat je absoluut als moeder in huis moet hebben, mooie producten en ze weten precies aar ze het over hebben als het om babyitems gaat. Zacht, functioneel en een prachtige look.

Ook hebben ze het merk Childhome nieuw in de winkel, laat ik daar nou even echt fan van zijn. Ze hebben zowel de grote giraffe als de olifant in de winkel, ik zelf heb de giraffe op Senn zijn nieuwe kamertje staan. Een echte eyecatcher en zoals Senn het noemt zijn grote vriend. Het staan super tof in een baby- of kinderkamer!

Voor al de leuke zomerkleding kun je ook terecht bij deze toffe shop! Want naast your wishes en snoozebaby hebben ze nog veel meer merken. Te denken valt aan: Feetje, Noppies, GYMP. Naast kleding hebben ze een grote lijn van decoratie, dekens, slaapzakjes, badartikelen, kinderwagens, autostoelen en nog veel meer. Ik ben bijvoorbeeld helemaal gek op alles van done by deer, Koeka, Lodger en Little Dutch ook hiervoor kan je zeker slagen. Vooral de nieuwe kleuren van Lodger vind ik echt helemaal het einde, ik weet nu al dat ik daar wat leuke items van ga scoren. Dus ik zou zeggen loop gerust eens binnen of kijk op hun Instagrampagina of de website

 

Liefs Eline 

 

 

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties