Als je haar maar goed zit.

31 januari 2019 Fashion / Beauty

Al sinds ik puber ben hou ik ervan om mijn haar te doen. Krullen, stijlen noem maar op. Ik vond het altijd heerlijk om lekker bezig te zijn met mijn haar. Het kan dan natuurlijk ook niet anders dan dat ik dat nu nog steeds ontzettend leuk vind.

Via RVGPR kreeg ik een ‘kerstpakket’ opgestuurd met verschillende items van allerlei merken. Hierin zat onder andere ook de Chopstick van Carmen. Geweldig vond ik dat want hiermee kon ik weer lekker bezig zijn met mijn haar. Deze chopstick zorgt ervoor dat ik je hele kleine krulletjes kan maken in je haar, geweldig toch! Binnen een handomdraai heb je een hele volle bos met krullen in je haar gemaakt. Super leuk voor een avondje uit, of als je gewoon net als ik wel eens zin heb om je haar te fixen.

Ik was zo enthousiast dat ik in contact kwam met Carmen Nederland en zij mij nog een stijltang en de shiny curls tang met drie opzetstukken. De stijltang spreek redelijk voor zich, daar maak je je haar stijl mee. Maar daarnaast kan je de stijltang ook instellen op de juiste temperatuur, heb je hier weinig kaas van gegeten maakt dit niet uit. Namelijk met de speciale sensor in de tang meet deze precies uit welke temperatuur je nodig hebt. Deze sensor meet namelijk wat de hydratatie van je haar is. Hierdoor beschadigd je haar minder snel en heb je geen last van statisch haar, super fijn voor iemand zoals ik die vaak toch haar haar stijlt of krult. Voor mij is het zeker een aanrader voor iemand die hem zo intensief gebruikt. Ook is de stijltang van een fijn prijsje (79,99), die ze link om te shoppen 

Naast de chopstick en de stijltang vertelde ik net al dat ik ook de shiny curls tang heb om de mooiste krullen te kunnen maken. Er zitten drie opzetstukken bij de tang, de chopstick van 10 mm dikte, de conische tang met een dikte van 13-25 mm en de bubbeltang. Met het chopstick opzetstuk krijg je dezelfde krullen als met de chopstick die ik mijn ‘kerstpakket’ heb ontvangen. Of te wel een bos vol met kleine krullen en ontzettend veel volume. Met de conische tang krijg je speelse krullen, ik doe vaak de onderkant van mijn haar krullen voor een mooi en elegante look. In een handomdraai zie je er ontzettend mooi uit. Met de bubbeltang krijg je een beachlook, super leuk om in de zomer te doen met een mooi zomers jurkje aan blijf je lekker in de summerfeeling. Deze tang met drie opzet stukken heeft wederom een heerlijk prijsje (46,95), om te shopen check direct deze link.

Ik ben zoals jullie kunnen lezen ontzettend fan van al de producten. Heerlijk vind ik het om mijn haar te doen maar als ik jullie iets kan aanraden zou ik zeker kijken voor de stijltang of de shiny curls waarmee je drie stijlen kunt maken! Het prijsje is ook te mooi om te laten liggen vind je niet?! Naast producten voor het haar heeft Carmen nog veel meer te bieden ik zou zeggen kijk vooral even op hun website en check de producten die ze hebben!

Hieronder laat ik nog een aantal plaatjes zien van mijn stijlen, love it!

Vinden jullie het ook leuk om je haarte doen? Laat het me weten!

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

0 reacties