10 vragen aan mij plus mijn eerlijke antwoorden hierop.

31 oktober 2018Persoonlijk

© Shirley-Fay Fotografie

10 vragen aan mij plus mijn eerlijke antwoorden hierop.

Vragen, ik krijg ze geregeld. Vragen over mij persoonlijk, over mijn gezin, mijn manier van opvoeden etc. Nu dacht ik misschien is het wel leuk om hier een blog over te schrijven en de meest gestelde vragen te beantwoorden. Dus ben je benieuwd, lees dan vooral gezellig mee.

Vraag 1. Hoe ben je begonnen met social media? Je hebt zulke mooie foto’s.
Super lief dankjewel, ik hou vooral van het maken van mooie foto’s en schrijven van mooie verhalen. Ik ben zo’n anderhalf jaar geleden begonnen met het maken van een gastblog en kreeg hier veel leuke reacties op, maar had niet de intentie ooit en eigen blog te starten. Daarnaast zag ik veel mooie accounts met de meest prachtige foto’s en dacht, dat wil ik ook kunnen! Ik ben me toen gaan verdiepen in fotografie en heb mezelf aangeleerd om te gaan met een camera en handmatig te kunnen fotograferen. Maar geloof me ik kan én wil nog zoveel meer leren.

Vraag 2. Hoe doe je dat, je onregelmatige werk én je gezin? 
Ja dit klinkt misschien heel gek maar gewoon doen. Het is hier soms één grote chaos maar daar hou ik ook wel weer van want dat past bij ons. Geen week is hetzelfde, eigenlijk is geen dag hetzelfde. Mijn man en ik werken beide onregelmatig, hij fulltime en ik 24 uur. Dat betekent dat ik vaak zo’n drie dagen per week werk, als enige vastigheid is dat de dinsdag. Die dag werk ik standaard en de overige dagen zijn totaal verschillend ook de dienst is verschillend. Dat kan variëren van een dagdienst, avonddienst of nachtdienst. Zeker omdat Steef ook onregelmatig werkt is het een flink gepuzzel maar door onze lieve ouders, zus en vriendinnen komen we er eigenlijk altijd wel uit.

Vraag 3. Verdien je geld met bloggen/Instagram?
Sinds kort heb ik inderdaad af en toe betaalde campagnes of samenwerkingen. Dit is voor mij erg surrealistisch, ook voel ik me elke keer gevleid wanneer ik een samenwerking mag doen. Barterdeals (product voor foto) heb ik al een hele tijd maar dat mensen nu ook geld betalen vind ik nog steeds bijzonder. Nogmaals ik voel me erg gevleid dat ik dit mag doen en dat mensen het leuk vinden om ons te volgen.

Vraag 4. Wil je je baan maken van je blog/Instagram? 
Of ik echt mijn baan als verpleegkundige op zou geven voor het bloggen weet ik niet. Verpleegkundige zijn vind ik ook echt een fantastische baan en ik zou het me niet voor kunnen stellen dat ik dit niet meer zou doen. Maar wat de toekomst brengt weet ik ook niet. Voor nu kan ik het allemaal nog combineren, het bloggen, mijn werk als verpleegkundige etc. Dus zolang dat haalbaar is zal ik dat ook blijven doen.

Vraag 5. Waarom ben je een blog gestart?
Hmmmm…. Waarom ben ik gestart.. Ik merkte na het schrijven van een aantal gastblogs ik het toch erg leuk vond om te schrijven en ik hier mijn ei in kwijt kon. Vroeger schreef ik altijd al lange brieven naar mijn ouders, mijn vriend etc voor kerst om ze een wens voor het volgende jaar mee te geven en terug te blikken op het afgelopen jaar. Dit waren vaak emotionele brieven waarin ik mijn waardering naar hun uitsprak. it vond ik altijd al erg leuk om te doen, een passie kan je het wel noemen. Na het verlies van Skye merkte ik dus dat het schrijven mij ook echt hielp met de verwerking. Dus ben ik gaan nadenken over mijn eigen blog en hierdoor wat meer rust in mijn koppie te kunnen realiseren. Dat ik nu over veel meer onderwerpen mag schrijven vind ik dan ook meer dan fantastisch!

Vraag 6. Ben je een ochtendmens of een avondmens? 
Poeh kan je ook beide niet zijn haha. Vroeger was ik echt een avondmens, ik kon laat opblijven lekker series kijken, feesten etc. Maar nu ik kinderen heb merk ik dat ik soms vroeg ik slaap val en dus niet meer zo’n avondmens ben, maaaaar het vroege opstaan lukt me ook niet zo goed  Ik ben dus een middagmens, haha!

Vraag 7. Wat heeft je het meest veranderd nu je moeder bent? 
Ik ben rustiger geworden en ik geniet meer van de kleinere dingen in het leven. Zo ging ik voordat Senn geboren was veel op stap, zeg maar elk weekend. Dat is nu uiteraard verandert wat ook logisch is omdat dit gewoonweg niet meer kan. En het genieten van de kleinere dingen in het leven is zoiets moois. Ik kan intens blij worden als ik mijn kinderen blij en gelukkig zie. Hoe mooi is het om zo’n trots koppie naar je toe te zien rennen.

Vraag 8. Hadden jullie de naam Skye bedacht voordat jullie wisten dat ze zou overlijden? 
Ja we hadden toen we hoorde dat het een meisje werd twee namen in ons hoofd. Toen we hoorde dat Skye zou komen te overlijden was deze naam het meest toepasselijk en echt voor haar. Maar we hadden de naam dus al wel in ons hoofd.

Vraag 9. Word je wel eens herkent op straat? 
Oké bij deze vraag moest ik een beetje lachen maar toch kreeg ik hem best wel vaak gestuurd. Word ik wel eens herkent op straat, nou heel soms maar meer dat ik dan een berichtje krijg in mijn inbox van volgens mij zag ik je net daar en daar kan dat? Maar echt herkent worden op straat valt nog wel mee hoor. Ik ben maar ik en als je me tegenkomt spreek me dan lekker aan vind ik leuk 
Een paar weken geleden werd Steef herkent op zijn werk, hij was aan het dealen (croupier) en er kwam iemand naar hem toe die vertelde dat ze hem ergens van kende en even later zei ze: ‘Ohja ik weet het al ik volg jou vrouw!’ Dat was best wel een grappig moment maar voor mij ook best wel apart dat er dus echt daadwerkelijk mensen zijn die mij of mijn familie herkennen.

Vraag 10. Je bent vaak op pad met je kinderen, bijvoorbeeld naar het strand, speeltuin, ballorig ga maar door maar neem je ook wel eens echt tijd voor jezelf?
Dit is de laatste vraag en ik vond het wel een goede afsluiter zeker omdat ik hier even over na moest denken. Neem ik wel eens echt tijd voor mezelf? Dat weet ik niet zo goed, ik ga vaak  erop uit met de kinderen dat klopt zeker en ik vind dat oprecht erg leuk om te doen. Maar daarbij verlies ik mezelf nog wel eens denk ik. Het is niet dat ik mezelf niks gun maar het is meer dat ik het gewoonweg vergeet. Door de drukte van het gezin vergeet ik mezelf echt iets te gunnen. Het is soms zo druk dat ik bijvoorbeeld niet echt een avondje uit ga of iets. Dit zou ik zeker vaker moeten plannen, thanks for the reminder 

Dit waren de vragen die ik heb uitgekozen, mocht je vraag nou niet voorbij gekomen zijn laat het me dan even weten dan wil ik die uiteraard nog voor je beantwoorden  : )

Liefs Eline

Dit bericht delen:

Nieuwe reactie plaatsen

1 reacties

Nanc 12 februari 2019 om 11:45

Je doet het zo goed. Trots op jou!

Laatste Instagram posts